Skip to main content

Windsor, London og togtur med luksuriøse British Pullman 2025

Belmond British PullmanBelmond British Pullman
Hyggelig gate i WindsorWindsor
Stien som fører opp til Windsor slottWindsor slott
Windsor slottWindsor slott
Windsor slottWindsor slott
Beefeater på vakt ved Windsor slottWindsor slott
St. George's Chapel på Windsor slottSt. George's Chapel på Windsor Slott
Lunsjcruise på ThemsenLunsjcruise på Themsen
Big Ben i LondonLondon
London Victoria StasjonLondon Victoria
Velkommen om bord Belmond British PullmanVelkommen om bord Belmond British Pullman
Champagne blir servertChampagne-mottakelse
Belmond British PullmanBelmond British Pullman
Belmond British PullmanBelmond British Pullman
Dekket bord på Belmond British PullmanBelmond British Pullman
Ostefat på Belmond British PullmanBelmond British Pullman
Belmond British Pullman kjører over en jernbanebroBelmond British Pullman
Hyggelig gate i CanterburyCanterbury
Katedralen i CanterburyKatedralen i Canterbury
Katedralen i CanterburyKatedralen i Canterbury
Katedralen i CanterburyKatedralen i Canterbury
Kanal og murhus i CanterburyCanterbury
CanterburyCanterbury
Big Ben i LondonLondon
Big Ben i LondonLondon
Tower Bridge i LondonTower Bridge, London
Themsen, Tower Bridge og utsikt over London London

Bli med på en enestående reise til Windsor og London, og få en smak av britisk kultur og historie. Bo ved bredden av Themsen i Windsor, opplev majestetiske Windsor Slott, og nyt et lunsjcruise på elven før du sjekker inn på et sentralt hotell i London. Høydepunktet er en uforglemmelig togtur med Belmond British Pullman til Canterbury. Opplev luksus, tidløs eleganse og eksepsjonell service på toget som tar deg med tilbake i tid til reisens gullalder. I Canterbury kan du utforske en av Englands eldste byer, med sin ikoniske katedral og gamleby som oser av britisk landsbysjarm. Avslutt reisen med en dag i London, hvor ikoniske landemerker venter. Dette er en tur fylt med opplevelser du sent vil glemme!

Høydepunkter

 • Besøk Windsor Slott
 • Dagstur med det luksuriøse toget Belmond British Pullman
 • Utforsk historiske Canterbury
 • Lunsjcruise på Themsen
 • Storbyfavoritten London
Fritekstsøk

Dagsprogram

 • Dag 1, lørdag 13. september: Oslo - London

  Du møter Elite Travels reiseleder på Oslo Lufthavn om morgenen. Sammen flyr vi direkte til London Heathrow. Fra flyplassen kjører vi rundt en halvtime til Windsor, hvor vi skal bo på Sir Christoper Wren Hotel and Spa den neste natten. Hotellet ligger ideelt til, ved bredden av Themsen og den historiske brosteinsbelagte gaten ved Eton Bridge.

  Windsor er en sjarmerende by like vest for London. Byen er mest kjent for det storslåtte Windsor Slott, men kan også by på sjarmerende brosteinsgater, hyggelige butikker, og tradisjonelle puber. Man kan nyte en avslappende spasertur langs Themsen, ta en båttur på elven, eller utforske Windsor Great Park, en frodig park som strekker seg over flere tusen mål. Her finner man også den imponerende Long Walk, en tre-kilometer lang allé som leder opp til Windsor slott.

  Etter at vi har satt fra oss bagasjen på hotellet besøker vi det majestetiske Windsor Slott, det foretrukne hjemmet til avdøde dronning Elizabeth. Å besøke Windsor Slott er en opplevelse som kombinerer historie, arkitektur og kongelig prakt. Det er verdens eldste og største bebodde slott, og har vært et hjem for britiske monarker i over 900 år. Fortsatt fungerer det som en av de offisielle residensene til den britiske kongefamilien. Ved ankomst blir besøkende møtt av den imponerende silhuetten av slottet, som troner majestetisk over den pittoreske byen Windsor. Slottet er kjent for sin storslåtte arkitektur, som spenner over flere århundrer og stilperioder, inkludert gotisk, georgisk og viktoriansk. Utforsk de storslagne State Apartments, som er rikt dekorert med kunstverk fra den kongelige samlingen, og St. George's Chapel, et mesterverk av gotisk arkitektur hvor mange kongelige seremonier finner sted, inkludert bryllup og begravelser. Med sin rike historie og imponerende kunstsamlinger tilbyr Windsor Slott en unik innsikt i britisk kongelig kultur og arv.

  På ettermiddagen har du tid på egen hånd til å utforske Windsors hyggelige smågater, før vi møtes igjen på kvelden for en hyggelig velkomstmiddag på en lokal restaurant.

  Inkludert måltid: Middag

  Stien som fører opp til Windsor slottWindsor slott
 • Dag 2, søndag 14. september: Lunsjcruise på Themsen

  Etter en rolig morgen drar vi til Maidenhead, rett vest for Windsor, og stiger om bord The Georgian for et herlig tre-timers lunsjcruise på Themsen.

  Start opplevelsen med et avkjølt glass champagne, før du setter deg ned til et tre-retters måltid laget om bord. Underveis tar vi inn Themsens ro og omgivelser. Vi starter med å seile oppover elven til Boulters-slusen, hvor båten snur. Vi seiler under Maidenhead-broen og forbi ekslusive ‘Millionaire’s Row’, før vi kommer til Bray-slusen. Etter slusen, avhengig av tiden, vil vi enten snu eller fortsette forbi Monkey Island og rundt Queens Eyot før vi returnerer til Maidenhead.

  Om ettermiddagen kjører vi rundt en time til London sentrum og sjekker inn på DoubleTree by Hilton, hvor vi skal bo de neste to nettene. Hotellet ligger ved siden av Victoria Station og er perfekt plassert som inngangsport til Londons ikoniske landemerker. Kvelden og middag i dag er på egen hånd. Reiseleder kan foreslå steder å spise i nærheten.

  Inkluderte måltider: Frokost og lunsj

  ThemsenThemsen
 • Dag 3, mandag 15. september: British Pullman til Canterbury

  I dag skal vi oppleve tidløs eleganse og eksepsjonell service med British Pullman, på en uforglemmelig tur fra London til Canterbury.

  Etter frokost spaserer vi bort til London Victoria Station. Vi ankommer rundt 30 minutter før avgang for å ta bilde med damplokomotivet. Elegante uniformerte verter ønsker deg velkommen om bord luksuriøse Belmond British Pullman, hvor du vil bli fraktet tilbake til jernbanereisens gullalder. Toget har 11 autentiske vogner, hver med sitt eget unike navn og historie. Legg merke til interiøret med sine art deco-detaljer, vintage belysning og unike møbeltrekk. Nyt en smakfull tre-retters brunsj servert med en sprudlende sesongbasert Bellini, mens toget ruller gjennom vakre landskap mot Canterbury.

  Toget ankommer Canterbury midt på dagen, og vi tilbringer ettermiddagen med å utforske denne sjarmerende byen i hjertet av Kent.

  Canterbury er en av Englands eldste byer. Byen er kjent for sin majestetiske katedral, som er et av de mest betydningsfulle religiøse stedene i Storbritannia, og en av de mest ikoniske gotiske katedralene i verden. Den er sete for den øverste kirkelige leder av den engelske kirke, og er berømt som endestasjonen for pilegrimsreisene beskrevet i Geoffrey Chaucers "Canterbury Tales". Katedralen, et UNESCOs verdensarvsted, er fra 1000–1400-tallet. Canterbury tilbyr også en rekke andre historiske attraksjoner, som St. Martin’s Kirke, Englands eldste sognekirke som har vært i kontinuerlig bruk, og ruinene av klosteret St. Augustine’s Abbey, begge oppført på UNESCOs verdensarvliste.

  I tillegg har Canterbury en vakker og velbevart gamleby, med brosteinsbelagte gater, bindingsverkshus, koselige kafeer, tradisjonelle puber og unike butikker. Gamlebyen er kompakt, så det er lett å utforske de hyggelige, smale gatene. En spasertur langs elven Stour, som snirkler seg gjennom byen, gir en fredelig opplevelse. Westgate Gardens er et vakkert parkområde ved elven, som også er verdt et besøk.

  Etter å ha utforsket Canterbury, returnerer vi til toget hvor vi ønskes velkommen med et glass champagne. Nå er tiden inne for å nyte en utsøkt fire-retters middag, som viser frem det beste innen det britiske kjøkken. Ostebrettet, akkompagnert av kjeks og chutneyer, vil glede sansene dine, mens kaffe, te og petits fours setter den perfekte prikken over i'en.

  Vi er fremme igjen i London rundt klokken 20.00, og har resten av kvelden på egen hånd.

  Inkluderte måltider: Frokost, lunsj og middag

  Belmond British PullmanBelmond British Pullman
 • Dag 4, tirsdag 16. september: London - Oslo

  Dagen er til fri disposisjon fram til vi drar til flyplassen sent på ettermiddagen. Sjekk ut av hotellet etter frokost, la bagasjen stå igjen og utforsk London på egen hånd. Hva med et besøk til historiske Westminster Abbey, Storbritannias tradisjonelle kroningskirke, ikoniske Big Ben, eller Tower of London? Rusle gjennom de kjente handlegatene Oxford Street og Regent Street, eller utforsk nyutviklede Battersea kraftstasjon. Ta hurtigbåten på Themsen til hyggelige Greenwich og besøk Royal Observatory. Eller bestill en øl og se på folkelivet på en av de utallige hyggelige pubene. I London er det alltid noe nytt å utforske!

  Om ettermiddagen tar vi ekspresstoget, som bruker 30 minutter, til Gatwick flyplass og flyr direkte tilbake til Oslo.

  Inkludert måltid: Frokost

  Big Ben og ThemsenLondon

Priser

Pr. person i delt dobbeltrom kr 22 990 
Enkeltrom kr 26 990 pr. pers

Prisene er basert på valutakurser pr. juni 2024.
 

Alt dette er inkludert

 • Fly Oslo – London t/r
 • Flyskatter
 • Et kolli innsjekket bagasje på flyet, pluss håndbagasje
 • En natt på Sir Christopher Wren Hotel 4* med frokost
 • To netter på DoubleTree by Hilton London Victoria 4* med frokost
 • Éntre til Windsor slott
 • Velkomstmiddag på lokal restaurant
 • Lunsjcruise på Themsen
 • Rundtur på luksustoget Belmond British Pullman til Canterbury
 • Velkomstdrink, brunsj, middag, ½ flaske vin, kaffe, te og petit fours på toget
 • Busstransport ifølge program
 • Dyktig norsk reiseleder

 

Prisen inkluderer ikke

 • Tips til guider og bussjåfører
 • Drikkevarer utover det som er nevnt over
 • Måltider utover de som er nevnt over
 • Reise- og avbestillingsforsikring

Belmond British Pullman

Velkommen om bord på en eventyrlig togreise!

I det øyeblikket du stiger om bord British Pullman, begynner feiringen av jernbanereisens gullalder. Her, i det eneste settet med autentiske 1920-talls Pullman-vogner i Storbritannia, trukket av et British Rail Class 67 diesellokomotiv, kan du forberede deg på førsteklasses service, enestående komfort og eksepsjonell mat.

The British Pullman er et av de mest luksuriøse togene i Storbritannia. Toget har plass til opptil 226 passasjerer fordelt på 11 autentiske vogner, hver med sitt eget unike navn og historie å fortelle, som Audrey, Vera og Minerva.

Elegant uniformerte verter ønsker deg velkommen til din vogn, hvor du har god tid til å beundre de luksuriøse art deco-detaljene fra din komfortable lenestol. Legg merke til interiøret med sitt vakkert detaljerte vintage belysning og møbeltrekk, de messingkledde bagasjehyllene og silkelampeskjermene, samt ditt perfekt dekkede bord med eksklusivt bestikk og glass.

Nyt gourmetmåltider tilberedt av erfarne kokker mens du reiser gjennom vakre landskap og skaper minner for livet.
 

Inkludert på togreisen:

 • Velkomstdrink
 • Tre-retters brunsj
 • Et glass champagne
 • Fire-retters middag: britisk sesongbasert meny, inkludert ostebord, kjeks og chutney
 • En halv flaske vin per person
 • Kaffe, te og petits fours

 

Kleskode på toget er smart casual. Man kan aldri være "over dressed"om bord Belmond British Pullman; derfor er det ikke tillatt med jeans eller joggesko.

 • Servitører ønsker velkommen ombord på Belmond British Pullman Velkommen om bord Belmond British Pullman

Hoteller

Sir Christoper Wren Hotel and Spa 4*, Windsor 
Sir Christoper Wren Hotel and Spa ligger ved bredden av Themsen, sentralt plassert i den sjarmerende markedsbyen Windsor, som er berømt for sitt majestetiske slott. Dette 1600-talls huset som nå er et hotell, består av flere karakteristiske bygninger som er samlet rundt den historiske brosteinsbelagte gaten ved Eton Bridge. Restauranten serverer frokost, brunsj, lunsj, og middag. Man kan bestille drinker i baren og sitte ute og nyte utsikten over Themsen. Alle rommene har gratis WiFi, TV, Vannkoker og hårføner.

DoubleTree by Hilton London Victoria 4*, London 
Perfekt plassert et steinkast fra Victoria Station, fungerer DoubleTree by Hilton London - Victoria som inngangsport til Londons ikoniske landemerker og travle områder. Bo i elegant innredede rom, med moderne fasiliteter for et avslappende opphold. Rommene har TV, minibar, hårføner og gratis WiFi. På hotellet er det restaurant, bar og treningssenter.

 • Uteområdet ved Themsen på Sir Christopher Wren Hotel and SpaSir Christopher Wren Hotel & Spa
 • Restauranten på Sir Christopher Wren Hotel and SpaSir Christopher Wren Hotel & Spa
 • Baren på Sir Christopher Wren Hotel and SpaSir Christopher Wren Hotel & Spa
 • Resepsjonen på Sir Christopher Wren Hotel and SpaSir Christopher Wren Hotel & Spa
 • Hotellrom på Sir Christopher Wren Hotel and SpaSir Christopher Wren Hotel & Spa
 • Utsikt over Themsen fra Sir Christopher Wren Hotel and SpaSir Christopher Wren Hotel & Spa
 • Lobbyen på DoubleTree by Hilton London VictoriaDoubleTree by Hilton London Victoria
 • Hotellrom på DoubleTree by Hilton London VictoriaDoubleTree by Hilton London Victoria
 • Restauranten på DoubleTree by Hilton London VictoriaDoubleTree by Hilton London Victoria
 • Bar på DoubleTree by Hilton London VictoriaDoubleTree by Hilton London Victoria

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålAntall netterLedige plasserFra-pris

September 2025

13.09OsloWindsor, London og togtur med luksuriøse British Pullman3Mer enn 422 990,-Bestill
Hvorfor velge Elite Travel?
✓ Kunnskapsrik turoperatør med solide eiere
✓ Ansatte med lang fartstid fra bransjen
✓ Gruppeturer med sosialt fellesskap
✓ Reiser for engasjerte voksne
✓ Dyktige norske reiseledere
Kontakt oss
Adresse:
Elite Travel AS
Henrik Ibsens Gate 90
0255 Oslo