Skip to main content

Langtidsferie på Sisan Resort

Sisan Resort med Gardasjøen i bakgrunnen
Cisano
Leiligheter sett fra hagen
Oversiktsbilde over fellesområdet
Leiligheter i kveldssol
Inngang til svømmebasseng
Restaurant
Bar
Frokost serveres hver morgen
Leilighetene har egne solsenger
Restaurant og svømmebasseng
Pool kun for hotellets gjester

Sisan Resort er et førsteklasses leilighetshotell med full hotellservice. Hotellet ligger i den lille landsbyen Cisano di Bardolino, på den østlige siden av den vakre Gardasjøen. I Cisano finnes det noen hyggelige restauranter med utsikt over sjøen samt et spennende olivenolje museum. Fra hotellet kan du vandre langs bredden av innsjøen på en flott promenade, enten nordover mot Bardolino eller sørover mot Lazise. 

Les mer om Bardolino og Lazise

Området rundt Gardasjøen er perfekt utgangspunkt for vandreturer på små fjelltopper. På det lille stedet Garda, knappe seks kilometer fra Cisano, ligger det en fin liten fjelltopp som heter La Rocca med flott utsikt. Ved Malescine, kun 45 minutter unna Cisano, ligger fjellkjeden Monte Baldo, med sin høyeste topp på 2200 meter over havet. Ta taubanen fra Malcesine opp til 2000 meters høyde og nyt fabelaktig utsikt i alle retninger. 

Sisan Resort har 80 leiligheter med to soverom. Hotellet er omringet av frodige områder og ligger drøye 100 meter fra Gardasjøen, hvor hotellet har tilgang til en privat strand. Leilighetene er spredd rundt på et stort fellesområde. De fleste leiligheter ligger på bakkenivå i en-etasjers rekkehus, men det finnes også et lite antall leiligheter i andre etasje med egen terasse og utsikt over Gardasjøen (må forespørres).

Resepsjon, restaurant og bar finnes i en egen hovedbygning. På takterrassen finnes både solsenger og parasoller. Hotellet har et flott svømmebasseng med tilhørende solstoler. Det finnes også et mindre basseng i nærheten av restauranten som er kun for hotellets gjester. Gratis WIFI på hele hotellanlegget, inkludert i leilighetene. 

På Sisan Resort kan du leie sykler og utforske nærområdene til Cisano. Har du bil er det gode parkeringsmuligheter. Det er også minigolf på hotellet og utendørs gym. Ikke langt fra hotellet finnes det flere fornøyelsesparker som Movieland, Gardaland og Canevaworld. Det går busser cirka hver time til Verona og Riva del Garda. 

Elite Travel har et eget område på hotellet hvor våre kunder kan møte reiseleder og få tips til både aktiviteter og utflukter. 

Fritekstsøk

Leilighet 2 soverom

Utsikt fra leilighet ut mot hageUtsikt fra terasse

LEILIGHET MED 2 SOVEROM (45m²)

Leilighetene er romslige og har et stort oppholdsrom med tilhørende kjøkken. Stuen har en sofa, flatskjerm-TV, safeboks og telefon. Kjøkkenet er godt utstyrt med kjøleskap med fryser, stekeovn med fire kokeplater, mikrobølgeovn, tekoker og generelt utstyr for opp til seks personer. Det er en sittegruppe i det åpne kjøkkenet hvor mat kan dekkes på. 

Det er to soverom i leiligheten, et soverom med dobbeltseng og et skrivebord samt et soverom med to separate senger. Baderommet er med dusj, toalett, bidé, håndvask og hårtørker. Gratis badeprodukter er inkludert og håndklær skiftes daglig hvis det er ønskelig. 

I leiligheten finnes også klimaanlegg med gode oppvarmingsmuligheter. Utenfor leiligheten er det en terasse med stoler, bord og private solsenger. Hageområdet er åpent og oversiktlig. Leilighetene blir rengjort hver dag, bortsett fra kjøkkenet som du må ta selv. Det er er rengjøringsprodukter tilgjengelig.

Stort sett alle leiligheter ligger på bakkenivå i en-etasjers rekkehus. Et lite antall leiligheter ligger i andre etasje med egen terasse og utsikt over Gardasjøen. Disse må forespørres ved bestilling. 

Det serveres frokost hver dag i hotellets restaurant og er inkludert i prisen. 

 • Dobbeltseng i leilighet med skrivebord og stol.Hovedsoverom med dobbeltseng
 • Soverom med to separate senger. Speil og bilde på veggen.Ekstra soverom med to separate senger
 • Relativt nytt bad med toalett, dusj og vask. Moderne baderom
 • Stue med åpent kjøkken

Priser

    05.10–26.10.22
Leilighet med 2 soverom   17 370
Pris pr. person i delt dobbeltrom
Leilighet med 2 soverom   21 750
 Pris pr. person i enkeltrom    

 

Pris pr. person hvis tre deler leilighet: 16.570kr

Pris pr. person hvis fire deler leilighet: 16.170kr

Alt dette er inkludert:

 • Direktefly Oslo – Milano Malpensa t/r med SAS
 • Flyskatter og bagasje
 • Innkvartering 21 netter i førsteklasses leilighet
 • Frokost inkludert hver dag
 • Transport t/r flyplass – Sisan Resort
 • Informasjonsmøte
 • Velkomstmiddag
 • Bli-kjent tur med lokalguide
 • Vandreturer med reiseleder 
 • Norsk reiseleder fra Elite Travel

 

Ikke inkludert:

 • Lokal skatt på 1,50 EUR per dag. Betales direkte til hotellet

Reiseleder

Ellen Høyning

Ellen Høyning vokste opp i Halden. Hun har vært reiseleder i en rekke land siden 2013 hvor kunst, kultur, mat og drikke har vært hovedtema. I 2012 flyttet hun til solfylte Algarve hvor hun fortsatt er bosatt. Hun vokste opp med foreldre som begge jobbet i cruiseskip-industrien, så reisegleden kom inn med morsmelken. Hun har bodd i Barcelona, Mallorca, Bali, Sulawesi, Birmingham og København og reist til en rekke verdensdeler både som reiseleder og privat. Hun har bred kjennskap til Europeisk historie og har fortellerglede og smittende reiselyst. På fritiden jobber hun på et hundesenter i Portugal hvor hun rehabiliterer hunder med adferdsproblemer og jobber aktivt for å bedre hundehold i Portugal. 

Kart

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålAntall netterLedige plasserFra-pris

Oktober 2022

05.10OsloLangtidsferie på Sisan Resort ved Gardasjøen21Mer enn 517 370,-Bestill
12.10OsloHøstferie på Sisan Resort ved Gardasjøen14Mer enn 514 470,-Bestill
Hvorfor velge Elite Travel?
✓ Kunnskapsrik turoperatør med solide eiere
✓ Ansatte med lang fartstid fra bransjen
✓ Gruppeturer med sosialt fellesskap
✓ Reiser for engasjerte voksne
✓ Dyktige norske reiseledere
Kontakt oss
Adresse:
Elite Travel AS
Henrik Ibsens Gate 90
0255 Oslo