Skip to main content

Langtidsferie på Sisan Resort

Sisan Resort med Gardasjøen i bakgrunnen
Cisano
Leiligheter sett fra hagen
Oversiktsbilde over fellesområdet
Leiligheter i kveldssol
Inngang til svømmebasseng
Restaurant
Bar
Frokost serveres hver morgen
Leilighetene har egne solsenger
Restaurant og svømmebasseng
Pool kun for hotellets gjester

Sisan Resort er et førsteklasses leilighetshotell, som ligger i Cisano di Bardolino, på østsiden av den vakre Gardasjøen. Cisano er en sjarmerende landsby, og fra hotellet er det kort gåavstand ned til havnen hvor det finnes flere restauranter med utsikt over sjøen. Spaserturer langs promenaden til nabobyene Lazise og Bardolino er populært, hvor utvalget av restauranter er enda større. Fra Lazise kan du ta båt ut på Gardasjøen og besøke naturskjønne Limone sul Garda. Rett utenfor Sisan Resort er det bussholdeplass hvor du enkelt kan ta buss til blant annet Verona eller Peschiera del Garda (fra her går det tog til Venezia). Buss er enkelt og rimelig i Italia (Verona koster cirka 5 Euro per vei). 

Sisan Resort har til sammen 80 leiligheter, alle med to soverom. Hotellet ligger drøye hundre meter fra Gardasjøen, og har et privat område ved stranden. Leilighetene er spredd utover et åpent og oversiktlig hageanlegg. De fleste ligger på bakkenivå i en-etasjers bygninger. Noen få leiligheter er i andre etasje. Det er full rengjøring av leilighetene tre ganger i uken. 

I hovedbygningen er det resepsjon, restaurant, bar og en tak­terrasse med stoler og parasoller. Restauranten er åpen til både frokost og middag. Daglig frokostbuffet er inkludert i prisen. Meny til middag er både stor og varierende. 

Hotellet har et flott utendørsområde med to svømmebasseng og solstoler. Det er gratis Wi-Fi på hele anlegget, inkludert i leilighetene. Sisan Resort tilbyr utleie av sykler. Leier du bil i løpet av oppholdet, kan den stå på hotellets private parkeringsplass. Hotellet har utendørs gym, minigolf og tennisbane.

Elite Travel har et eget møtested hvor reiselederen har faste trefftider. Her kan man kan få tips til både aktiviteter og utflukter.

Fritekstsøk

Leilighet 2 soverom

Utsikt fra leilighet ut mot hageUtsikt fra terasse

LEILIGHET MED 2 SOVEROM (45m²)

De moderne leilighetene er romslige og har et stort oppholdsrom (stue) med tilhørende kjøkken. Stuen har en sofa, oppbevaringshylle og telefon. Kjøkkenet er godt utstyrt med kjøleskap med fryser, fire kokeplater, mikrobølgeovn, vannkoker og generelt kjøkkenutstyr for opp til seks personer. Det er ikke oppvaskmaskin i leilighetene. Det er en sittegruppe i det åpne kjøkkenet hvor mat kan dekkes på. 

Det er to soverom i leiligheten, et soverom med dobbeltseng (160cm), et skrivebord og stort garderobeskap. Det andre soverommet har to separate senger og stort garderobeskap med safe. Begge soverommene har store speil. Baderommet er med dusj, toalett, bidé, håndvask og hårtørker. Gratis badeprodukter er inkludert og håndklær skiftes daglig hvis det er ønskelig. 

I leiligheten finnes også klimaanlegg med gode oppvarmingsmuligheter. Tørkestativ og en stor kost for rengjøring er tilgjengelig. Alle rommene er godt opplyst og på grunn av høyden opp til taket gir de veldig god romfølelse.  

Utenfor leiligheten er det en terasse med stoler, bord og private solsenger. Hageområdet er åpent og oversiktlig. Leilighetene blir rengjort tre ganger i uken, bortsett fra kjøkkenet som du må ta selv. Det er er rengjøringsprodukter tilgjengelig.

Stort sett alle leiligheter ligger på bakkenivå i en-etasjers rekkehus. Et lite antall leiligheter ligger i andre etasje med egen terasse og utsikt over Gardasjøen. Disse må forespørres ved bestilling. 

Det serveres en god frokost hver dag i hotellets restaurant og er inkludert i prisen. 

 • Dobbeltseng i leilighet med skrivebord og stol.Hovedsoverom med dobbeltseng
 • Soverom med to separate senger. Speil og bilde på veggen.Ekstra soverom med to separate senger
 • Relativt nytt bad med toalett, dusj og vask. Moderne baderom
 • Stue med åpent kjøkken

Priser

    05.10–26.10.23
Leilighet med 2 soverom   19 980
Pris pr. person i delt dobbeltrom
Leilighet med 2 soverom   24 180
 Pris pr. person i enkeltrom    

 

Pris hvis tre eller fire deler samme leilighet på forespørsel

 

Alt dette er inkludert

 • Direktefly Oslo – Bergamo, Milano t/r med Norwegian
 • Flyskatter og bagasje
 • Innkvartering 21 netter i moderne førsteklasses leilighet
 • Frokost inkludert hver dag
 • Transport t/r flyplass – Sisan Resort
 • Informasjonsmøte
 • Velkomstmiddag
 • Bli-kjent tur med lokalguide 
 • Norsk reiseleder fra Elite Travel

 

Ikke inkludert

 • Lokal skatt på 1,50 EUR per dag. Betales direkte til hotellet
 • Reise- og avbestillingsforsikring

Kart

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålAntall netterLedige plasserFra-pris

Oktober 2023

12.10OsloLangtidsferie på Sisan Resort ved Gardasjøen 2 uker
Reiseledere: Ellen Høyning
14Fullt16 290,-Fullt
Hvorfor velge Elite Travel?
✓ Kunnskapsrik turoperatør med solide eiere
✓ Ansatte med lang fartstid fra bransjen
✓ Gruppeturer med sosialt fellesskap
✓ Reiser for engasjerte voksne
✓ Dyktige norske reiseledere
Kontakt oss
Adresse:
Elite Travel AS
Henrik Ibsens Gate 90
0255 Oslo