Skip to main content

Personvernerklæring

Personvernforordningen (på engelsk General Data Protection Regulation, heretter forkortet GDPR) er en forordning som skal styrke og harmonisere personvernet ved behandling av sensitive personopplysninger i EU. Loven pålegger nettsteder å opplyse om hvilke opplysninger som samles og hva de brukes til. 

Dine personopplysninger
Elite Travel håndterer og lagrer dine personopplysninger i tråd med EUs personvernforordning (GDPR). Under kan du lese hvilken informasjon vi samler inn, formålet med den og hvordan vi bruker og lagrer personopplysninger.

Hvilke personopplysninger som samles inn
Informasjon om navn, adresse, telefonnummer, kjønn, fødselsdato, eventuelle allergier, eventuelle spesielle behov relevant for reisen, passopplysninger og e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b).

Velger du å abonnere på nyhetsbrev fra Elite Travel lagrer vi ditt navn og e-postadresse. Ønsker du å få tilsendt katalog eller lignende pr. post registrerer vi navn og postadresse.

Formålet med behandling av personopplysningene
Vi behandler personopplysningene for å kunne oppfylle våre forpliktelser overfor deg. Opplysningene benyttes til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp. Vi lagrer også personopplysninger for å oppfylle krav i forhold til lover, forskrifter og eventuelle klager.

Der du har samtykket til det benyttes kjøpshistorikk og adferdsmønster til å gi anbefalinger og reklame spesielt tilpasset deg som bruker. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til slik bruk.

Innhenting av personopplysninger
Vi lagrer de personopplysningene du oppgir på vår nettside, eller til våre ansatte, i forbindelse med ditt kjøp. På nettsiden vår bruker vi informasjonskapsler (cookies) for å gi deg som besøker siden best mulig kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies).

Lagring av personopplysninger
Personopplysningene vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp lagres i vårt aktive kunderegister i inntil fem år. Opplysninger som vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare lagres også i inntil fem år.

Utlevering av opplysninger til tredjeparter
For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen deler vi nødvendige opplysninger med våre samarbeidspartnere, som for eksempel flyselskaper, rederier, hoteller og agenter.

Dine rettigheter
Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt retting eller sletting av opplysninger. En slik forespørsel må gjøres skriftlig til oss. Dine data vil da bli korrigert eller slettet senest innen en måned. Hvis du har en bestilling på en reise som ikke er påbegynt eller fullført, eller en klage som ikke er ferdigbehandlet, blir dataene slettet innen en måned etter at reisen er avsluttet eller klagesaken er lukket.

Det kan klages til Datatilsynet på behandling som er i strid med personopplysningsloven.

Informasjonssikkerhet
Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av oppgitte opplysninger.

Vil du vite mer om personvern?
datatilsynet.no finner du mer informasjon om personvernprinsippene og dine rettigheter.

Kontaktinformasjon 
Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sendes skriftlig til post@elitetravel.no

 
 
 
Fritekstsøk
Hvorfor velge Elite Travel?
✓ Nystartet turoperatør med solide eiere
✓ Ansatte med lang fartstid fra bransjen
✓ Gruppeturer med sosialt fellesskap
✓ Reiser for engasjerte voksne
✓ Norske reiseledere
Kontakt oss
Adresse:
Elite Travel AS
Henrik Ibsens Gate 90
0255 Oslo