Skip to main content

Om oss

Drømmer du om å nyte livet om bord på et elvecruiseskip hvor du får oppleve nye, interessante steder hver dag? Eller å tilbringe et lengre opphold i solen mens det er mørkt og kaldt her i nord? Liker du å bli kjent med nye mennesker? Er du interessert i kultur og historie, eller har du lenge båret på en drøm om å oppleve nye steder?

Menneskene bak Elite Travel har lang fartstid fra reisebransjen. I 2021 gikk startskuddet for en ny og vital turoperatør som tilbyr utvalgte, spennende reiser basert på vår kunnskap. Vårt hovedfokus er elvecruise, langtidsferie og temareiser.

Tove Voss, ofte omtalt i bransjen og media som elvecruisedronningen, er en av grunnleggerne av det nye selskapet. Gjennom nærmere seksti år i bransjen har Tove Voss erfaring som gründer og leder i flere av Norges største reiseselskaper.

Hos Elite Travel er du alltid trygg – både før og under reisen. Våre dyktige reiseledere og foredragsholdere har både kunnskap og godt humør. Vår eier, konsernet Hagland, som feiret 150-års jubileum i 2021, har en solid økonomisk ryggrad. Det gir både deg og oss en ekstra trygghet. Våre ansatte bringer med seg ulik kompetanse og erfaring. Det vi har til felles er at vi er utrolig glade i å reise og gledelig deler erfaringen og kunnskapen vi har opparbeidet.

La oss hjelpe deg med planleggingen av din neste drømmetur.

Velkommen til oss!

Fritekstsøk

Pressemelding

25. mai 2021

Satser i krisetid med nytt reiseselskap

Norsk reiselivs Grand Old Lady satser for fullt med Elite Travel

Tove Voss (78) omtales gjerne som norsk reiselivs Grand Old Lady. Gjennom 58 år har hun blant annet vært salgssjef og produktsjef i Star Tour, direktør i Globetrotter, direktør og gründer i Select Tours, og direktør i Kuoni, samt startet og ledet både Escape Travel og Vista Travel.

Og mens store deler av reiselivsbransjen ligger med brukket rygg etter koronaen, er Voss optimistisk og full av pågangsmot, og ser store muligheter med den nye norske turoperatøren Elite Travel.

– Nordmenn har et stort reisebehov

– Jeg er optimistisk for reiselivet fremover, og opplever at nordmenn har et stort reisebehov og et sug etter igjen å oppleve sol, varme og andre kulturer. Så snart man kan reise, og det er trygt, så tror jeg mange vil benytte seg av muligheten. Det viktige nå er at flere av destinasjonene oppnår grønt nivå, men vi har god tro på at vaksineprogrammet gjør det mulig å åpne opp igjen til høsten, forteller Voss.

Mens de fleste andre 78-åringer nyter pensjonisttilværelsen, har Voss ingen planer om å trekke seg tilbake.

– Jeg gikk ledig i to måneder under pandemien, og det var utrolig kjedelig. Jeg er glad i å jobbe, og synes det er inspirerende å få arbeide med å sette sammen innholdsrike reiser og med det skape gode opplevelser og minner for fornøyde kunder, sier Voss.

Ga oss elvecruise

Langtidsferier i flotte leiligheter med norske, erfarne reiseledere er et av Elite Travels satsningsområder. Elvecruise er også en av hovedpilarene. Det er over 25 år siden Voss introduserte nordmenn for elvecruise som ferieform.

– Elvecruise er en fantastisk fin ferieform, der verden på mange måter kommer til deg, mens du seiler av sted. Elvecruisene går ikke forbi landet, men tar deg med gjennom det, og legger til kai i eller ved byene du besøker. Det gir en helt egen nærhet til kulturen, opplevelsene og menneskene. Og selv om du er reiser fra by til by, så trenger du jo bare å pakke ut én gang, smiler Voss.

Stadig nye opplevelser

De mange elvene er veldig ulike, og et cruise på Donau er noe helt annet enn et cruise på Rhinen eller Douro i Portugal.

– Du kan oppleve og oppdage noe helt nytt på hvert cruise. Det cruisene har til felles er at alt er tilrettelagt, med helpensjon, god komfort og kunnskapsrike, norske reiseledere. Jeg håndplukker dem selv basert på fagkunnskapen de har for området vi reiser i, og så er de glade i å formidle. Hos oss lærer du mye når du er på ferie, forteller Voss.

Elite Travel bruker bare førsteklasses skip med høy standard, noen med flere spisesteder, og noen med boblebad på soldekket.

– Det har virkelig skjedd en revolusjon innenfor båtstandarden de siste årene, og alle våre skip har fire eller fem stjerner. De som reiser med oss får gode produkter, topp service og god rådgivning, både før og under reisen, sier Voss.

Erfaring i alle ledd

Menneskene bak selskapet har oppfylt reisedrømmer i over femti år, og ser frem til å kunne tilby spennende reiseløsninger basert på sine erfaringer. Elite Travel eies i hovedsak av shippingselskapet Hagland i Haugesund, som neste år kan feire sitt 150 års jubileum.

Det er fullt mulig å bestille høstens drømmereise allerede nå på: www.elitetravel.no

For mer informasjon:
Thomas Engelstad (Project Manager): 934 23 211 / thomas@elitetravel.no
Tove Voss (Director River Cruises and Cruises): 934 37 514 / tove.voss@elitetravel.no

Hvorfor velge Elite Travel?
✓ Kunnskapsrik turoperatør med solide eiere
✓ Ansatte med lang fartstid fra bransjen
✓ Gruppeturer med sosialt fellesskap
✓ Reiser for engasjerte voksne
✓ Dyktige norske reiseledere
Kontakt oss
Adresse:
Elite Travel AS
Henrik Ibsens Gate 90
0255 Oslo