Skip to main content

Tove Voss

Tove Voss har jobbet i over 55 år i reiselivet, og kalles ikke uten grunn for Norges elvecruisedronning. Karrierene startet i utlandet som reiseleder, og senere som destinasjonsjef for Startour /Stjernereiser og area manager for Globetrotter Skandinavia på Barbados, New York  og Hongkong. Hun har bodd og arbeidet i Tunisia, Kroatia, Grønland, Hellas, Spania, Barbados, New York og Hongkong. Etter femten år i utlandet kom hun tilbake til Norge og jobben som salgssjef i Startour/Fritidsreiser. Senere ble hun produktsjef i Startour Temareiser. Deretter var hun direktør i Globetrotter Norge i ti år, før hun forlot de for å begynne for seg selv.

Første selskapet hun var med å etablere var Select Tours, som etterhvert ble kjøpt opp av Kuoni. Sammen med Per G. Braathen, startet hun Escape Travel i 2004. Jobbet 10 år i Escape inntil firmaet ble fusjonert. I 2015  ble Vista Travel det neste prosjekt hun startet fra grunnen av , men da pandemien stengte ned reiselivet i 2020 valgt hun å forlate selskapet.

I 2021 var Tove med på etableringen av Elite Travel. Tove har besøkt nesten hundre land. Hun introduserte elvecruise i Norge for 25 år siden, og har siden den gang vært Norges ledende ekspertise på det produktet.

Fritekstsøk
Hvorfor velge Elite Travel?
✓ Kunnskapsrik turoperatør med solide eiere
✓ Ansatte med lang fartstid fra bransjen
✓ Gruppeturer med sosialt fellesskap
✓ Reiser for engasjerte voksne
✓ Dyktige norske reiseledere
Kontakt oss
Adresse:
Elite Travel AS
Henrik Ibsens Gate 90
0255 Oslo