Skip to main content

Trygghet på reise

For å bestille en reise hos oss må du ha gyldig koronasertifikat


Norske myndigheter har hevet de strenge reiserådene for utenlandsreiser, og vi kan igjen reise nesten hvor vi vil.
 

Vi ønsker at våre gjester skal føle seg trygge når de reiser med oss. Derfor må alle ha et gyldig koronasertifikat, som enten viser at du er fullvaksinert eller har hatt covid-19 de siste seks månedene, for å være med på en av våre gruppeturer.

Trygghet innad i gruppen
De som reiser sammen på en gruppereise, vil tilbringe mye tid sammen, både på fly og buss, hoteller, skip eller restauranter. Vi ønsker å bidra til at alle føler seg trygge, samt hindre mulig smittespredning innad i gruppen. Det er vår plikt å ivareta den helsemessige sikkerheten for våre gjester. Derfor stiller vi krav om at alle våre reiseledere er fullvaksinerte og at samtlige deltagere har gyldig koronasertifikat.

Krav om koronasertifikat i utlandet
De fleste av våre samarbeidspartnere i utlandet, deriblant hoteller og elvecruiserederier, krever gyldig koronasertifikat. I mange land i Europa må du vise gyldig koronasertifikat for å komme inn på restauranter og museer. Dette er tiltak som bidrar til at det føles trygt å reise til utlandet.

Spørsmål?
Har du spørsmål rundt koronasertifikat og våre reiser, er du velkommen til å ta kontakt med oss på telefon 24 09 09 09 (mandag-fredag 09.00-15.00) eller epost post@elitetravel.no.

Du finner mer informasjon om reise og covid-19 her.

 

Fritekstsøk
Hvorfor velge Elite Travel?
✓ Kunnskapsrik turoperatør med solide eiere
✓ Ansatte med lang fartstid fra bransjen
✓ Gruppeturer med sosialt fellesskap
✓ Reiser for engasjerte voksne
✓ Dyktige norske reiseledere
Kontakt oss
Adresse:
Elite Travel AS
Henrik Ibsens Gate 90
0255 Oslo