Skip to main content

Trygghet på reise

Vi anbefaler at alle våre reisende har gyldig koronasertifikat.

De fleste land har nå opphevet alle koronarelaterte innreiserestriksjoner, og vi kan igjen reise nesten hvor vi vil. Vi anbefaler allikevel at alle våre gjester har gyldig/oppdatert koronasertifikat med på reisen.

Vær oppmerksom på at det er den reisendes ansvar for å sjekke eventuelle koronarelaterte innreisekrav, samt reglene for koronasertifikatets gyldighet i landet du skal reise til.  

Hva som kvalifiserer som gyldig koronasertifikat kan variere fra land til land, selv innen Europa.

Det er i tillegg viktig å huske på at koronarestriksjoner kan endres på kort varsel. Dersom du må avbestille en reise fordi reglene endres og du ikke lenger oppfyller kravene for innreise, gir ikke dette grunnlag for å søke om prisavslag eller erstatning av Elite Travel. Et gyldig koronasertifikat gir derfor en ekstra trygghet i forhold til eventuelle endringer av restriksjonene. Ved en eventuell avbestilling knyttet til mangler i nevnte krav, gjelder våre generelle avbestillingsregler.

Krav om koronasertifikat i utlandet
Selv om kravet om gyldig sertifikat er opphevet for landet generelt, kan enkelte samarbeidspartnere i utlandet fremdeles kreve at man har gyldig koronasertifikat. Dette kan gjelde både hotell og elvecruiseskip.

Spørsmål?
Har du spørsmål rundt dette, er du velkommen til å ta kontakt med oss på telefon 24 09 09 09 (mandag-fredag 09.00-15.00) eller epost post@elitetravel.no.

Ditt koronasertifikat finner du nettsiden til Helse Norge. Alternativt kan du laste ned Helse Norge-appen – da har du tilgang til koronasertifikatet direkte på mobilen.

Du finner mer informasjon for deg som skal ut og reiser her.

Sist oppdatert: 19. desember 2022

 

Fritekstsøk
Hvorfor velge Elite Travel?
✓ Kunnskapsrik turoperatør med solide eiere
✓ Ansatte med lang fartstid fra bransjen
✓ Gruppeturer med sosialt fellesskap
✓ Reiser for engasjerte voksne
✓ Dyktige norske reiseledere
Kontakt oss
Adresse:
Elite Travel AS
Henrik Ibsens Gate 90
0255 Oslo