Skip to main content

Langtidsferie på Costa Cálida

Cabo de Palos
Mar Menor
Costa Calida
Cartagena
Cartagena
Lorca
Lorca
Lorca
Cabo de Palos
Cabo de Palos
Aguilas
Aguilas

Costa Cálida, som bokstavelig talt betyr "varm kyst" på spansk, er et område som strekker seg langs kysten i Murcia-regionen. Costa Cálida er kjent for sitt unike mikroklima året rundt. Med over 300 soldager i året, er dette stedet ideelt for utendørsaktiviteter og strandliv. Europas største saltvannslagune, Mar Menor, holder varmere temperatur enn havet utenfor, og inviterer til bading og vannaktiviteter.

Området har en rik kulturarv, med byer som Cartagena, Lorca og Murcia, som tilbyr imponerende historiske monumenter, museer og arkeologiske steder. Costa Cálida er berømt for sin herlige sjømat. I tillegg dyrker regionen en imponerende variasjon av utmerkede viner og førsteklasses olivenoljer, takket være det fruktbare jordsmonnet og det solrike klimaet som skaper svært gode vekstbetingelser.

Costa Cálida har alt man kan ønske seg av en langtidsferie, og er et perfekt sted for alle som ønsker å nyte sol, strand, kultur og kulinariske opplevelser i vakre omgivelser.

Vårt bosted
Vårt langtidshotell på Costa Calida ligger i hjertet av feriebyen Los Alcázares. På Hotel Atrio del Mar er du bare en kort spasertur unna det aller meste! I umiddelbar nærhet til hotellet ligger barer, kafeer og restauranter, og et supermarked. Stranden, og den hyggelige strandpromenaden ligger 200 meter fra hotellet.

Aktiviteter og utflukter
Det blir mulighet til å bli med på ulike aktiviteter og utflukter i løpet av oppholdet. Vår reiseleder vil organisere utflukter under oppholdet, det vil bli gitt utfyllende informasjon om dette under det første informasjonsmøtet.

Fritekstsøk

Langtidsferie på Hotel Atrio del Mar

22 dager fra 17 590,-
Langtidsferie på Hotel Atrio del Mar

Fint langtidshotell en time sør for Alicante. Frokost, middag, vann og et glass vin inkludert! - Med en ideell beliggenhet i hjertet av feriebyen Los Alcázares, tilbyr Hotel Atrio del Mar enkel tilgang til den nærliggende stranden og alle byens fornøyelser og attraksjoner. Her er du bare en kort spasertur unna det aller meste! Hotellet har fem etasjer og totalt 84 rom. Det er døgnåpen resepsjon, restaurant, bar og gratis WIFI i alle fellesarealer og på rommene. Det er mulig å leie...Les mer

Hvorfor velge Elite Travel?
✓ Kunnskapsrik turoperatør med solide eiere
✓ Ansatte med lang fartstid fra bransjen
✓ Gruppeturer med sosialt fellesskap
✓ Reiser for engasjerte voksne
✓ Dyktige norske reiseledere
Kontakt oss
Adresse:
Elite Travel AS
Henrik Ibsens Gate 90
0255 Oslo