Skip to main content

Langtidsferie på Hotel Atrio del Mar

Atrio Beach strandbar
Atrio Beach strandbar
Atrio Beach strandbar
Los Alcazares
Los Alcazares
Atrium
Hotel Atrio del Mar
Lobby
Frokostbuffet
Frokostbuffet
Restaurant La Plazita Gourmet
Amfiteater i CartagenaCartagena
En festning på en topp i LorcaLorca

Fint langtidshotell en time sør for Alicante. Frokost, middag, vann og et glass vin inkludert! 
 

Med en ideell beliggenhet i hjertet av feriebyen Los Alcázares, tilbyr Hotel Atrio del Mar enkel tilgang til den nærliggende stranden og alle byens fornøyelser og attraksjoner. Her er du bare en kort spasertur unna det aller meste!

Hotellet har fem etasjer og totalt 84 rom. Det er døgnåpen resepsjon, restaurant, bar og gratis WIFI i alle fellesarealer og på rommene. Det er mulig å leie sykler på hotellet, og hotellet er behjelpelig hvis man vil leie bil. Parkering mot avgift finnes i nærheten. Frokostbuffet og middag serveres i hotellets restaurant, La Plazita Gourmet, og i tilknytning til restauranten ligger også hotellbaren. På stranden har hotellet sin egen strandbar, Atrio Beach, som serverer forfriskninger og tapas. Strandbaren er ikke åpen i februar. 

Hotellets atrium er dekket av et stort glasstak, som gir rikelig med dagslys i fellesområdene, hotellbaren og restauranten.  I umiddelbar nærhet til hotellet ligger barer, kafeer og restauranter og et supermarked. Stranden, og den hyggelige strandpromenaden ligger 200 meter fra hotellet.

Rommene på Hotel Atrio del Mar er smakfullt innredet, og med moderne bekvemmeligheter som klimaanlegg (med varme og kjøling), safe, Nespresso-maskin og vannkoker, mini-kjøleskap, satellitt-TV, gratis Wi-Fi, hårføner, toalettartikler og daglig rengjøring. Badene er romslige og har kombinert badekar og dusj. Noen få rom har kun vanlig dusj. Det er godt med garderobeplass. Rommene har en arbeidspult og en lenestol. Alle rom har en liten balkong.

 • Dobbeltrom Superior (24 m²)
  Hyggelig rom med dobbeltseng på 160 cm, og med utsikt mot smågatene eller torget utenfor hotellet.
 • Dobbeltrom Deluxe (30 m²)
  For deg som ønsker litt ekstra plass. Dobbeltseng (180 cm). Rommet vender ut mot smågatene eller torget utenfor hotellet.
 • Dobbeltrom Deluxe med havutsikt (34 m²)
  Store rom i de øverste etasjene. Dobbeltseng på 180 cm og utsikt mot havet. Rikelig med sol på dagtid.
 • Junior Suite (46 m²)
  Junior Suitene har ekstra god plass, og har adskilt soverom og stue. Dobbeltseng på 180 cm. Rommet vender ut mot smågatene eller torget utenfor hotellet.
   

Los Alcázares
Feriebyen Los Alcázares er en sjarmerende kystby på Costa Cálida i Spania. Byen har lange, gylne sandstrender ved Mar Menor (Europas største saltvannslagune) som holder seg varm året rundt, og som gir gode muligheter for bading og vannsport. Los Alcázares har også en nesten syv kilometer lang strandpromenade, hvor du kan spasere eller sykle mens du nyter utsikten over Mar Menor. Langs strandpromenaden ligger et stort utvalg restauranter og kafeer. I den historiske gamlebyen er finner man en vakker kirke og et sjarmerende torg

Los Alcázares er kjent for sine utmerkede sjømatrestauranter. Prøv lokale spesialiteter som Caldera (en variant av paella med fersk fisk og aioli), ledsaget av velsmakende lokale viner fra Murcia-regionen

Reise alene
Atrio del Mar passer også fint for de som reiser alene. Rommene har god størrelse og det er godt med liv i Los Alcázares. Reiselederen arrangerer felles aktiviteter og sosiale sammenkomster.

Reiseleder
Under oppholdet vil vår dyktige reiseleder ta initiativ til ulike utflukter og aktiviteter. I tillegg til bli-kjent-utflukten i nærområdet, er det to utflukter inkludert i oppholdet på Atrio del Mar. Et besøk til den sjarmerende landsbyen Lorca og den historiske havnebyen Cartagena. Les mer her

Fritekstsøk

Priser

  09. – 30.11.24  15.02. – 08.03.25
Superior rom byutsikt 17 590 17 990    
Pris pr. person i delt dobbeltrom
Enkeltrom Superior byutsikt  22 590 22 990    
Pris pr. person i enkeltrom        
Deluxe rom byutsikt                 18 980           19 380    
Pris pr. person i delt dobbeltrom  
Enkeltrom Deluxe byutsikt   24 290            24 690
Pris pr. person i enkeltrom      
Deluxe rom havutsikt              20 890           21 290  
Pris pr. person i delt dobbeltrom  
Junior Suite                                 22 990           23 490  
Pris pr. person i delt dobbeltrom  

 

Alt dette er inkludert

 • Direktefly Norge–Alicante t/r
 • Flyskatter
 • Innsjekket bagasje på flyet
 • Transport flyplass–hotell t/r
 • 21 netter på Hotel Atrio del Mar
 • Daglig frokost og middag (halvpensjon)
 • Vann og et glass vin hver til middagene 
 • Bli-kjent-utflukt med Elite Travels reiseleder
 • To utflukter til Cartagena og Lorca
 • Norsk reiseleder fra Elite Travel

 

Prisen inkluderer ikke

 • Måltider utover de som er nevnt over
 • Valgfrie utflukter (kan bestilles)
 • Reise- og avbestillingsforsikring

 

Viktig informasjon
Våre langtidsferier er ikke tilrettelagt for bevegelseshemmede. På utfluktene kan det ofte være lagt opp til en del gåing. Alle deltakere må kunne håndtere sin egen bagasje på flyplassene. Det  kan ikke forventes at reiseleder bistår med dette.

Bilder av rommene

 • Deluxe rom
 • Superior rom
 • Deluxe rom havutsikt
 • Deluxe rom
 • Deluxe rom havutsikt
 • Komfortable senger
 • Rommene har en liten balkong
 • Deluxe rom havutsikt
 • Romslige bad
 • Romslige bad
 • Romslige bad
 • Superior rom byutsikt
 • Superior rom byutsikt

Aktiviteter og utflukter

Det er to utflukter inkludert i oppholdet på Hotel Atrio del Mar til de historiske byene Cartagena og Lorca. Det er reiselederen som organiserer utfluktene, og du får mer informasjon på fellesmøtet etter ankomst.

Cartagena
Havnebyen Cartagena er en by som oser av historie og kultur. Den største og mest kjente severdigheten er det velbevarte romerske teateret fra det 1. århundre f.Kr., som minner om byens antikke røtter. Det arkeologiske museet er et annet imponerende sted, der man kan lære om Cartagenas rike historie med romerske, kartagisk og arabisk innflytelse. Byen har en forbindelse til den tunisiske byen Kartago, derav navnet Cartagena. Navnelikheten stammer fra antikken da Cartagena ble grunnlagt som en fønikisk koloni kalt "Kart-Hadasht" som betyr "Nye Kartago".

Lorca
Byen Lorca har en rik historie som går tilbake tusenvis av år, med innflytelser fra både romersk, muslimsk og kristen arv. En av de mest fremtredende historiske landemerkene i Lorca er den imponerende festningen, Alcazaba de Lorca, som stammer fra middelalderen. Festningen har spilt en viktig rolle i byens historie og ligger på en høyde, med fantastisk utsikt over byen.

Lorca er også kjent for sine vakre håndbroderier, en tradisjon som har blitt dyrket i byen i århundrer. og det er en viktig del av byens kulturarv. Lokale håndverkere produserer fantastiske tekstilarbeider, alt fra vakre broderte sjal til intrikate dekorative elementer. Lorca er også kjent for sine festligheter og feiringer, med den årlige "Semana Santa" (Påskeuke) som en av de mest bemerkelsesverdige. Byens innbyggere deltar i imponerende prosesjoner og religiøse feiringer som tiltrekker seg besøkende fra hele Spania og verden.

Kart

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålAntall netterLedige plasserFra-pris

November 2024

09.11HaugesundLangtidsferie på Hotel Atrio del Mar
Reiseledere: Marte Lindstrøm
21Fullt17 590,-Fullt
09.11OsloLangtidsferie på Hotel Atrio del Mar
Reiseledere: Marte Lindstrøm
21Fullt17 590,-Fullt
09.11StavangerLangtidsferie på Hotel Atrio del Mar - i samarbeid med Stavanger Aftenblad
Reiseledere: Marte Lindstrøm
21Fullt17 590,-Fullt

Februar 2025

15.02OsloLangtidsferie på Hotel Atrio del Mar21Mer enn 418 990,-Bestill
15.02StavangerLangtidsferie på Hotel Atrio del Mar21Mer enn 418 990,-Bestill
Hvorfor velge Elite Travel?
✓ Kunnskapsrik turoperatør med solide eiere
✓ Ansatte med lang fartstid fra bransjen
✓ Gruppeturer med sosialt fellesskap
✓ Reiser for engasjerte voksne
✓ Dyktige norske reiseledere
Kontakt oss
Adresse:
Elite Travel AS
Henrik Ibsens Gate 90
0255 Oslo