Skip to main content

Mat & Vinreiser i 2023

Bølgende vinmarker i Piemonte

Er du på utkikk etter en reise med fokus på vin eller mat? Da kan vi friste med flere turer med faglig dyktige reiseledere. Hva med et vincruise på franske elver i vindistriktet Bordeaux? Eller besøk på champagnehus i Champagne? Begge med Annika Groven som vinekspert. Frister en tur til trøffelfestivalen i Piemonte neste høst? Eller å bli med Espen Smith til landbruksmessen Grüne Woche i Berlin hvor både mat og drikke står sterkt i fokus. 

Elite Travel er en voksende turoperatør som henvender seg til deg som vil ha kvalitet. Vi har i dag et solid ståsted innenfor mat & vinreiser, og jobber videre med å oppgradere produktet. Vi har solid lokalkunnskap, og sitter på et unikt kontaktnett innenfor mat & vin gjennom våre anerkjente reiseledere. Turene kan for eksempel gi en innføring i mat & vin med smakinger hos aktuelle produsenter. Dette uten at det kreves spesielle forkunnskaper.   

Er du medlem i en vinklubb, eller kanskje er du helt enkelt en livsnyter med gode venner som vet å sette pris på god mat og drikke. Vi har kontaktene og kompetansen til å skreddersy reiser som vil gi deg/dere de gode opplevelsene dere sent vil glemme. 

Fritekstsøk
Hvorfor velge Elite Travel?
✓ Kunnskapsrik turoperatør med solide eiere
✓ Ansatte med lang fartstid fra bransjen
✓ Gruppeturer med sosialt fellesskap
✓ Reiser for engasjerte voksne
✓ Dyktige norske reiseledere
Kontakt oss
Adresse:
Elite Travel AS
Henrik Ibsens Gate 90
0255 Oslo