Skip to main content

Viva Cruises

Viva One
Bistro, Viva Tiara

Viva Cruises ble opprettet i 2018 og er en av nykommerne innen europeisk elvecruisefart. Bak Viva står det velrennomerte sveitsiske rederiet Scylla AG, som har en flåte på nærmere 40 skip. Hovedkontoret til Viva ligger i Düsseldorf. De tilbyr primært cruise på Rhinen, Mosel og Main, men har også skip på Donau og de franske elvene Seinen og Rhône.

På Viva Cruises får du en All-Inclusive pakke som inkluderer en flaske musserende vin i lugaren ved ombordstigning, alle drikkevarer – både i restauranten og salongen, minibar i lugaren med daglig påfyll, Wi-Fi og tips til besetningen. Baderomsproduktene er fra Rituals.

I motsetning til de fleste andre elvecruiserederier har Viva fri bordplassering og fleksible spisetider i restauranten. Det betyr at du, til hvert måltid, selv kan velge hvor du vil sitte og hvem du vil sitte sammen med, samt at du kan spise når du måtte ønske innenfor restaurantens åpningstid.

Maten om bord er utsøkt. I tillegg til hovedrestauranten har de fleste skipene også en liten bistro, hvor man kan spise middag. Man betaler ikke noe i tillegg for å spise i bistroen, men menyen her er den samme for hele cruiset. 

Her finner du en oversikt over cruise med Viva Cruises

Kontakt oss for en hyggelig cruiseprat
Ring oss eller send en e-post med dine ønsker, så hjelper vi deg med å skreddersy din cruiseferie.

Fritekstsøk
Hvorfor velge Elite Travel?
✓ Kunnskapsrik turoperatør med solide eiere
✓ Ansatte med lang fartstid fra bransjen
✓ Gruppeturer med sosialt fellesskap
✓ Reiser for engasjerte voksne
✓ Dyktige norske reiseledere
Kontakt oss
Adresse:
Elite Travel AS
Henrik Ibsens Gate 90
0255 Oslo