Skip to main content

MS Viva Enjoy (Hotellstandard: 5 stjerner)

Viva Enjoy er det nyeste skipet til Viva Cruises, og søsterskipet til Viva Two. Skipet har en avslappende luksuriøs atmosfære, og gjennomført design i nordisk stil. All-Inclusive konseptet om bord bidrar til å gjøre reisen ekstra behagelig.

Viva Enjoy 5*
Rederi:
Viva Cruises
Byggeår: 2024
Lengde: 135 m
Passasjerer: 190

Fasilitetene inkluderer to restauranter, en bistro, treningsrom og velværeavdeling med spa, frisør og massasje. Baren ligger helt forut i skipet, og mellom den og salongen er det et atrium med trapp ned til hovedrestauranten – noe som gir en åpen og luftig planløsning. Hovedrestauranten Riverside har fleksible spisetider og åpen bordsetning. Restauranten Moments har en meny inspirert av Spania, Frankrike og Italia, mens den lille og intime Le Bistro tilbyr enkle, men klassiske, retter til lunsj og middag. Det er heis mellom Ruby (midtdekk) og Diamond dekk (øvre dekk). På soldekket er det sittegrupper, dekkstoler, jacuzzi og en putting green.

Viva Cruises All-Inclusive inkluderer en flaske musserende vin i lugaren ved ombordstigning, alle drikkevarer – både i restauranten og salongen, minibar i lugaren med daglig påfyll, Wi-Fi og tips til besetningen.

Alle lugarene er utvendige og har to senger satt sammen til en dobbeltseng, bad med dusj, hårtørrer, skjønnhetsprodukter fra Rituals, TV, safe, minibar, Nespresso kaffemaskin og aircondition. Lugarene på Diamond (øvre dekk) og Ruby dekk (midtdekk) har fransk balkong, mens lugarene på Emerald dekk (hoveddekk) har ett langt smalt vindu høyt på veggen som ikke kan åpnes. Standardlugarene er 15 m². I tillegg er det åtte suiter (24 m²) på Diamond dekk med fransk balkong.

Viva Enjoy imponerer også fra et teknisk og bærekraftig perspektiv. Solceller fordelt på begge sider av soldekket bidrar til skipets elektriske system. Generelt er det om bord lagt vekt på produkter med lavt energiforbruk i belysning, pumper, klimaanlegg, varme, ventilasjon og bysse- og vaskeriutstyr. For å redusere drivstofforbruket har skipet en effektiv skrogform, drivlinje og drivstoffbesparende autopilot for å forenkle navigasjonen. Hoved- og hjelpemotorer drives av ren syntetisk GTL-diesel, som reduserer lokale utslipp.

Fritekstsøk

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålAntall netterLedige plasserFra-pris

Desember 2024

27.12OsloNyttårscruise på Donau med VIVA Enjoy 5* / All-Inclusive
Reiseledere: Torild Karlsen
7Mer enn 420 490,-Bestill

Juni 2025

18.06OsloFemstjerners cruise på Rhinen gjennom fire land med Viva Enjoy / All-Inclusive
Reiseledere: Torild Karlsen
7Mer enn 424 990,-Bestill

August 2025

20.08OsloFemstjerners cruise på Rhinen gjennom fire land med Viva Enjoy / All-Inclusive7Mer enn 424 990,-Bestill

Oktober 2025

04.10OsloTre hovedsteder langs Donau med Viva Enjoy 5* / All-Inclusive
Reiseledere: Torild Karlsen
7Mer enn 423 990,-Bestill
Hvorfor velge Elite Travel?
✓ Kunnskapsrik turoperatør med solide eiere
✓ Ansatte med lang fartstid fra bransjen
✓ Gruppeturer med sosialt fellesskap
✓ Reiser for engasjerte voksne
✓ Dyktige norske reiseledere
Kontakt oss
Adresse:
Elite Travel AS
Henrik Ibsens Gate 90
0255 Oslo