Skip to main content

Anne Lise Barka

Anne Lise kommer fra Jørpeland og har førti års erfaring fra reiselivet. Alt fra selger i Ving, til salgssjef i Scandic og Travel Manager i et større oljeselskap. De siste 23 år jobbet hun for Berg-Hansen der hun hadde ansvar for avtalene med de store reiselivsaktørene.

Anne Lise har bodd tre år i sydvest Frankrike og kaller seg evig frankofil. Hun bodde i Pau, rett ved Pyreneene. I mange sommerferier de siste 10 årene har hun syklet i området Nice til Marseille, ofte kombinert med besøk hos franske venner i det nydelige området Alsace. Så Frankrike er nok det landet hun kjenner best. Anne Lise har også vært reiseleder på både Mosel og Donau. 

Etter koronapause og ett år med studium på Forfatterskolen startet hun sitt eget selskap, hvor hun blant annet jobber som reiseleder. Anne Lise er en positiv person, som liker å være på reise. Interessene spenner fra god mat og drikke, til kunst og historie, gjerne i kombinasjon med innlagte aktiviteter som fottur og sykling. Det å oppleve ting sammen med andre, skape minner, og ikke minst lære om andre kulturer og tenkemåter, er utviklende, uansett alder. 

Fritekstsøk

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålAntall netterLedige plasserFra-pris

September 2024

14.09StavangerSykkelcruise i Moseldalen med Olympia 3*+ - i samarbeid med Stavanger Aftenblad
Reiseledere: Anne Lise Barka
7Fullt21 990,-Fullt
Hvorfor velge Elite Travel?
✓ Kunnskapsrik turoperatør med solide eiere
✓ Ansatte med lang fartstid fra bransjen
✓ Gruppeturer med sosialt fellesskap
✓ Reiser for engasjerte voksne
✓ Dyktige norske reiseledere
Kontakt oss
Adresse:
Elite Travel AS
Henrik Ibsens Gate 90
0255 Oslo