Skip to main content

Bio Azur Thalasso & Spa

Innendørs svømmebasseng på Bio Azur
Treningsrom Bio Azur
Treningsrom Bio Azur

I uminnelige tider har forskjellige sivilisasjoner tydd til vann som et helsebringende innslag i hverdagen, det være seg svovelholdige eller mineralrike termalkilder, eller vann som forbehandles på ulike måter. Denne utnyttelsen av vann er historisk anerkjent og benyttes fortsatt rundt om i verden. Hvem kjenner ikke romerbad, tyrkiske bad og den finske saunaen. 

Thalassoterapi er en behandling med bruk av havvann som er rik på salter og mineraler, en form for hydroterapi. Vannet varmes opp og benyttes til forskjellige typer behandlinger. Det benyttes også alger, tang og tare, oljer m.m. Behandlingene har en avslappende effekt, er forebyggende, og har som formål å lindre ulike plager. Gjennom thalassoterapi rensens kroppen for avfallsstoffer, samtidig som den blir tilført nye vitaminer og mineraler.

Thalassosenter Bio Azur er et eksklusivt bade- og behandlingsanlegg som baserer seg på tallrike behandlinger tilpasset den enkeltes behov og ønsker. Senteret ligger i tilknytning Bel Azur Hotel, rett ved havet. Her tilbys et utall av behandlinger, alle med dyktige terapeuter. En mix av behandlinger blir satt opp i samråd med legene på senteret. Opptil fire behandlinger per dag anbefales. Hver behandling tar 20 til 30 minutter, og det beregnes cirka 2 timer per behandlingsdag .

Hvor mange behandlingsdager man ønsker, bestemmes etter behov, ønske og varighet. Du får badekåpe og tøfler utlevert på senteret. Vi anbefaler fire behandlinger per dag i fire dager (totalt 16 behandlinger). Pris for dette ligger på 290 EUR per person. 

Bio Azur har et stort og flott innendørs svømmebasseng med oppvarmet havvann hentet fra 10 meter dyp, 450 meter fra land. Vannet varmes opp til mellom 34 - 38 grader. Alle gjester på Bel Azur Hotel kan benytte bassenget, selv om de ikke har et behandlingsopplegg, men da mot å betale en avgift. I tillegg finnes det på senteret tyrkisk badstue, også kalt Haman, og et velutstyrt trimrom. 

Fritekstsøk
Hvorfor velge Elite Travel?
✓ Kunnskapsrik turoperatør med solide eiere
✓ Ansatte med lang fartstid fra bransjen
✓ Gruppeturer med sosialt fellesskap
✓ Reiser for engasjerte voksne
✓ Dyktige norske reiseledere
Kontakt oss
Adresse:
Elite Travel AS
Henrik Ibsens Gate 90
0255 Oslo