Skip to main content

Langtidsferie på Hotel Bel Azur Hammamet

Frodig og stor hage på Bel Azur
Privat strand på hotellet
Utsikt ut mot Middelhavet
Uteareal på hotellet
Svømmebasseng
Svømmebasseng
Dobbeltrom med sjøutsikt
Hotel Bel Azur på kveldstid
Resepsjon
Lobby
Lobby
Lobby bar
Restaurant Le Gourmet
Restaurant
Innendørs svømmebasseng på Bio Azur
Medina Hammamet
Golf Citrus
        

Bli med oss på langtidsferie til Tunisia, et land med vakre strender, spennende historie og behagelig klima. Vårt hotell, Bel Azur Hammamet, har flotte og romslige rom og i tilknytning til hotellet er det et fantastiske spa-anlegg. I nærheten finner du golfbaner av høy kvalitet og byer med historisk sus. 

Hotel Bel Azur er et førsteklasses hotell ved Middelhavet, på østsiden av Tunisia. Hotellet ligger i gangavstand fra Hammamet, med sine eksotiske markeder, vakre strender og mange restauranter. Les mer om Hammamet her.

Fasiliteter
Hotel Bel Azur har 376 rom og bungalows fordelt på flere bygninger. Hotellet har døgnåpen resepsjon, tre svømmebasseng, tre tennisbaner, boccia-bane, minigolf, restaurant, barer, spa og gratis Wi-Fi i alle rom og felles­arealer. Hotellet har en egen privat sandstrand, samt en stor og frodig hage med eksotiske bouganvilla og jasminer. Ved stranden finnes to store svømmebasseng, en strandbar, solterrasse og solsenger med parasoller.

Inne på hotellet finnes restauranten «Le Gourmet» hvor halvpensjonen blir servert. I lobbyen er det en populær bar som både byr på snacks og drikke, samt levende musikk med jevne mellomrom. Et oppvarmet innendørs svømmebasseng med ferskvann er tilgjengelig for alle hotellets gjester. Hotellet tilbyr frisør, renseri, room service, biljard, bordtennis og minibank inne på hotellet. Det er heis i hovedbygningen. Leier du bil, er det gode parkeringsmuligheter på hotellet.

Store og komfortable dobbeltrom
Hotellet har lyse og store rom (32 m²) med en dobbeltseng eller to separate senger. Rommene har klimaanlegg, sittegruppe, skrivebord, kjøleskap, TV med internasjonale kanaler, vannkoker og safe. Stort og moderne bad med hårføner. Alle badene har badekar med skyvevegger og dusj. Godt med garderobeplass. Det er gratis Wi-Fi. Rommene har balkong med to stoler og et bord, utsikt mot Middelhavet, hagen eller bassenget.

Thalassosenter Bio Azur
I tilknytning til hotellet ligger et eksklusivt og populært spa og behandlingssenter. Behandlingene inkluderer blant annet badstue, massasje, ansiktsbehandlinger, manikyr, pedikyr, ayurvedisk behandling og thalassoterapi. Spaet omfatter også et tyrkisk bad (hammam).

Det innendørs bassenget på Bio Azur har oppvarmet havvann hentet fra ti meter dyp, 450 meter fra land. Vannet varmes opp til mellom 34–38 grader. Alle gjester på Bel Azur Hotel kan benytte bassenget, selv om de ikke har et behandlingsopplegg, men mot en avgift. I tillegg har Bio Azur et velutstyrt trimrom, som også er tilgjengelig for hotellets gjester (tillegg i prisen). 

Utflukter
Dagen etter ankomst vil reiselederen arrangere en bli-kjent tur til fots i nærområdet. I tillegg skal vi på en utflukt til Sousse og Port El Katanoui. Utover det vil reiseleder ta initiativ til flere utflukter i løpet av oppholdet. Mer informasjon og priser får dere på stedet.

Blant utfluktene som vil bli tilbudt på stedet er besøk i hovedstaden Tunis og ørkensafari i Sahara. Populært er også historiske Kartago og Middelhavsperlen Sidi Bou Said. Reisemagasinet Vagabond Reiselyst har skrevet en fin artikkel om Sidi Bou Said. Les mer her.

Klima
Hammamet ligger på Tunisias østkyst, og har et varmt middelhavsklima. Mars og november er kanskje de beste måneden å feriere i Hammamet. Dagene er stort sett solfylte og tørre, med en gjennomsnittstemperatur på rundt 20 grader på dagtid, og noe kjøligere om nettene.

Norsk reiseleder på stedet
Vår norske reiseleder er godt kjent i området og vil bo på hotellet under hele oppholdet. En av de første dagene blir det arrangert en bli-kjent utflukt i nærområdet. Reiselederen er behjelpelig med små og store spørsmål, og har faste trefftider.

Fritekstsøk

Dobbeltrom med balkong

Dobbeltrom med balkong


Lyst og romslig dobbeltrom (32 m²) med dobbeltseng eller to separate senger. Rommet har sittegruppe med bord, skrivebord, minibar, TV med internasjonale kanaler, vannkoker, safe, hårføner og klimaanlegg. Det er stort bad med kombinert badekar og dusj. Gratis Wi-Fi.  

Velg mellom rom med utsikt mot hagen/bassenget eller sjøutsikt. Alle rommene har balkong med to stoler og et lite bord.

Prisinfo

Alt dette er inkludert

 • Fly Oslo–Tunis t/r
 • Flyskatter
 • Transport flyplass–hotell t/r
 • Innsjekket bagasje på flyet
 • 20 netter på Hotel Bel Azur Hammamet
 • Daglig frokost og middag (halvpensjon)
 • Bli-kjent-utflukt til fots med Elite Travels reiseleder
 • Halvdagsutflukt til Sousse og Port El Kantaoui
 • Norsk reiseleder fra Elite Travel

 

Prisen inkluderer ikke

 • Måltider utover de som er nevnt over
 • Flaskevann på rommet eller utflukter under oppholdet
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Turistskatt (6 euro for hele oppholdet) - betales direkte til hotellet

 

Viktig informasjon
Våre langtidsferier er ikke tilrettelagt for bevegelseshemmede. På utfluktene kan det ofte være lagt opp til en del gåing. Alle deltakere kunne håndtere sin egen bagasje på flyplassene. Det  kan ikke forventes at reiseleder bistår med dette.

Kart

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålAntall netterLedige plasserFra-pris

November 2023

11.11OsloLangtidsferie på Bel Azur Hammamet i Tunisia
Reiseledere: Marte Lindstrøm
20Mer enn 417 690,-Bestill
Hvorfor velge Elite Travel?
✓ Kunnskapsrik turoperatør med solide eiere
✓ Ansatte med lang fartstid fra bransjen
✓ Gruppeturer med sosialt fellesskap
✓ Reiser for engasjerte voksne
✓ Dyktige norske reiseledere
Kontakt oss
Adresse:
Elite Travel AS
Henrik Ibsens Gate 90
0255 Oslo