Skip to main content

Langtidsferie på Marbella Beach Resort

Marbella Beach resort sett fra luften ut mot havetUtsikt over Marbella Beach Resort
Marbella Beach Resort
Blokk A
Blokk A
Blokk B
Utsikt fra leilighetene med tre soverom
Balkong i leilighetene
Utsikt mot havet
Veien ned til stranden forbi Le Papillion restaurant
UteområdeUteområde
Frokost på Marbella Beach ResortFrokost på Marbella Beach Resort

Marbella Beach Resort er et flott leilighetshotell med høy standard og meget gode tilbakemeldinger. Hotellet har romslige leiligheter med to og tre soverom, aircondition, store terrasser og utsikt mot havet. Leilighetskomplekset består av to blokker (blokk A og B), begge med tre etasjer. Det er heis i begge blokkene. Alle leilighetene har WIFI med høy hastighet. 

Et stort svømmebasseng ligger foran leilighetene og noen meter lenger ned ligger den innbydende stranden. En del av stranden er for hotellets gjester med solsenger og servering. Det finnes et utvalg av strandbarer og restauranter i nærområdet og Elviria er kun 30 minutter unna i gåavstand (5 minutter med taxi). Den herlige strandrestauranten Le Papillon, med sin ypperlige beliggenhet ved sjøen, ligger rett utenfor hotellet. 

Langtidsreisende som bor på Marbella Beach Resort har full tilgang til fasilitetene på det tilstøtende søsterhotellet Club Playa Real. Blant annet er det populært å spise på den italienske restauranten Robertos i underetasjen på dette hotellet. NB! Robertos vil ikke være åpent i vintermånedene i nåværende sesong, men reiseleder vil arrangere fellesaktiviteter der når det er er aktuelt (f.eks fotball på TV). 

Marbella Beach Resort passer også fint for de som reiser alene. Det er felles aktiviteter og sosiale sammenkomster, samt muligheter for å trekke seg tilbake og nyte stillheten. Ønsker du god standard og romslige leiligheter er Marbella Beach Resort et perfekt valg for deg som ønsker å reise alene. 

I underetasjen på Club Playa Real har Elite Travel et dedikert område der vi gjennomfører felles informasjonsmøter med mer. Vi har også et eget servicekontor ved resepsjonen der reiseleder er tilgjengelig på bestemte tidspunkt.

Under oppholdet vil vår dyktige reiseleder ta intiativ til ulike utflukter og aktiviteter. Bli-kjent-utflukten til Marbella og Puerto Banus er veldig populær, men det vil også være mulighet for lengre utflukter til blant annet Ronda, Malaga og Mijas. Les mer her.

Dersom du ønsker å leie bil er det mulig å parkere på privat parkering inne på Club Playa Real mot betaling. Det er gratis parkering langs veien utenfor leilighetene. En rekke strålende golfbaner er i nærheten og den vakre gamlebyen i Marbella ligger bare ti minutters biltur unna.

Marbella Beach Resort er en av våre tre langtidshoteller i hotellkjeden Heritage Resorts i Marbesa. De to andre er Club Playa Real og Atalaya. Alle tre deler den samme respesjonen som ligger på Club Playa Real (åpen fra kl. 09.00). 

VIDEO FRA MARBELLA BEACH RESORT:

Fritekstsøk

Leilighet 2 soverom

Leilighet 2 soverom

LEILIGHET 2 SOVEROM (80m²)

Leilighetene med to soverom ligger i første eller andre etasje, og er utstyrt med aircondition og har egen terrasse. Leiligheten har ett hovedsoverom med dobbeltseng og tilstøtende baderom med badekar og separat dusj. Det andre soverommet har to enkeltsenger. Det finnes et baderom til i leiligheten med kombinert badekar og dusj.

Leiligheten har en romslig stue med sofagruppe, bord og TV (blant annet alle NRK kanaler). I samme stue finnes et fint spisebord med plass til seks personer. Kjøkkenet er velutstyrt med oppvaskmaskin, kjøleskap, kokeplater, mikrobølgeovn, kaffetrakter/vannkoker og stekeovn. Det er vaskemaskin i leiligheten. Tilgang til safe. 

Leilighetene i første etasje har en liten hage foran terrassene samt en port ut til bassengområdet. Solforholdene vil variere noe i forhold til hvor leilighetene er plassert i bygget. Rengjøring én gang pr. uken. 

 • Utsikt fra leilighet med to soverom
 • Et baderom med separat badekar og dusj. Vask, skap og speil.Baderom
 • To separate senger på soverom i leilighet. Bilde og kommode mellom sengene.Soverom nr 2
 • Kjøkken med vask, stekeovn, kjøleskap med fryser og kjøkkenbenk. Mye skapplass. Kjøkken
 • Spisebord og fire stoler på terasse utenfor leilighet. Grønn hage med palmer. Terrasse på leiligheten
 • Leilighet over to etasjer sett utenfra. Stor terasse og balkong.Utenfor leiligheten

Leilighet 3 soverom

Utsikt fra leilighet med tre soverom

LEILIGHETER 3 SOVEROM med sjøutsikt (100m²)

Disse toppleilighetene med tre soverom ligger i tredje etasje og har aircondition og egen balkong. Hovedsoverommet har dobbeltseng, mens de to andre soverommene har to enkeltsenger hver. Det er to baderom i leiligheten, begge med separat badekar og dusj. Det ene baderommet har et jacuzzi badekar. 

Leiligheten har en romslig stue med sofagruppe, bord og TV. (blant annet alle NRK kanaler) I samme stue finnes et fint spisebord med plass til seks personer. Kjøkkenet er velutstyrt med oppvaskmaskin, kjøleskap, kokeplater, mikrobølgeovn, kaffetrakter/vannkoker og stekeovn. Det er vaskemaskin i leiligheten. Tilgang til safe.

På grunn av beliggenheten på toppen har leilighetene stort sett sol hele dagen. Det er en spiraltrapp opp til privat takterasse. Alle leiligheter med tre soverom har flott utsikt mot havet. 

 • Hovedsoverom
 • Hovedstue
 • Spisestue i leilighet
 • Hovedbad
 • Bad nummer to
 • Soverom nr 2
 • Kjøkken med stekeovn, vask, kaffetrakter og kjøleskap med fryser. Masse skapplass. Kjøkken
 • Bord med stoler på terasse med utsikt mot svømmebasseng og havet.Utsikt fra takterasse

Priser

  2021 2022 2022 2022
Leilighet 2 soverom 01.11–29.11 03.01–31.01 01.02–01.03 01.03–30.03
1 person 25 390 25 390 25 390 25 390
2 personer  16 490 16 490 16 990 16 490
4 personer  12 890 12 890 13 390 12 890

Pris pr. person i en leilighet basert på det antall personer som er nevnt.

NB! Per dags dato er det kun 1. etasje som er ledig i november (oppdatert 21.06.21).

  2021 2022 2022 2022
Leilighet 3 soverom 01.11–29.11 03.01–31.01 01.02-01.03 01.03–30.03
2 personer 18 990 18 990 19 390 18 990
4 personer 13 990 13 990 14 490 13 990

Pris pr. person i en leilighet basert på det antall personer som er nevnt.

Hvis en eller tre personer ønsker å dele en leilighet med to soverom, eller fem til seks personer vil del en leilighet med tre soverom, send forespørsel her. Pris fra fra kr 11 990 pr. person. 

Besøk i leilighet under oppholdet: 200kr pr. person pr. natt.

Alt dette er inkludert

 • Direktefly Oslo–Malaga t/r (avgang i januar: Stavanger-Oslo-Malaga-Oslo-Stavanger)
 • Flyskatter
 • Innsjekket bagasje på flyet
 • Transport flyplass–Marbella Beach Resort t/r   
 • 28-29 netter i valgt romkategori
 • Rengjøring én gang pr uke, inkludert skift av sengetøy og håndklær
 • Velkomstmiddag
 • Bli-kjent-utflukt
 • Norsk reiseleder fra Elite Travel

 

Prisen inkluderer ikke

 • Måltider
 • Valgfrie utflukter (kan bestilles)
 • Reise- og avbestillingsforsikring

 

VIKTIG INFORMASJON:

Våre langtidsferier er ikke tilrettelagt for bevegelseshemmede. Våre resorter har trapper og på utfluktene er en del av opplegget at man går til fots i vanlig tempo. Videre må alle deltakere kunne håndtere sin egen bagasje da det ikke kan forventes at reiseleder skal bistå med dette.

Reiseleder

 

Per Søreng
Reiselysten har preget Per Sørengs liv og flere av hans reiser har blitt vist på lokal-tv i Haugesund. Han har vært reiseleder på en rekke turer, blant annet i Europa og Asia. Tyrkia og Spania troner på toppen av listen over hans favorittland. Pers erfaring som tilrettelegger av et stort antall reiser, kommer godt med når han er reiseleder på langtidsferie i Spania. Han har vært reiseleder i Marbella i flere perioder og er godt kjent i området. Per er nyfiken og god til å finne frem til de spesielle plassene og restaurantene som ikke nødvendigvis er typiske turiststeder.

Kart

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålAntall netterLedige plasserFra-pris

Februar 2022

01.02OsloLangtidsferie på Marbella Beach Resort28På forespørsel16 990,-På forespørsel

Mars 2022

01.03OsloLangtidsferie på Marbella Beach Resort29På forespørsel15 990,-På forespørsel
Hvorfor velge Elite Travel?
✓ Nystartet turoperatør med solide eiere
✓ Ansatte med lang fartstid fra bransjen
✓ Gruppeturer med sosialt fellesskap
✓ Reiser for engasjerte voksne
✓ Norske reiseledere
Kontakt oss
Adresse:
Elite Travel AS
Henrik Ibsens Gate 90
0255 Oslo