Skip to main content

Langtidsferie på Marbella Beach Resort

Marbella Beach resort sett fra luften ut mot havetUtsikt over Marbella Beach Resort
Marbella Beach Resort
Blokk A
Blokk B
Blokk B
Utsikt fra leilighetene med tre soverom
Balkong i leilighetene
Utsikt mot havet
Veien ned til stranden forbi Le Papillion restaurant
UteområdeUteområde
Frokost på Marbella Beach ResortFrokost på Marbella Beach Resort


Populære Marbella Beach Resort ligger nær Elviria, litt utenfor Marbella og kun et steinkast fra stranden. Her bor du i store, lyse leiligheter med to eller tre soverom. Alle leilighetene har terrasse eller balkong, de fleste med sjøutsikt.

Marbella Beach Resort er et flott leilighetshotell med høy standard. Leilighetene er romslige og har to eller tre soverom, to bad, velutstyrt kjøkken, kombinert stue/spisestue, stor terrasse eller balkong, Wi-Fi og aircondition. Hotellet består av to blokker (A og B), som begge består av tre etasjer. Det er heis i begge blokkene. Marbella Beach Resort ligger i en liten hage med svømmebasseng (ikke oppvarmet). Derfra er det bare noen meter ned til restauranten Le Papillon og den langstrakte stranden.

Elviria
Vårt langtidshotell på Costa del Sol, Marbella Beach Resort, ligger like øst for Marbella, nær Elviria i et område som heter Marbesa. Centro Comercial Elviria ligger en halvtimes spasertur fra hotellet. Her er det et stort supermarked, samt flere små butikker, kafeer, restauranter, bank og apotek. Elviria har lenge vært populært blant nordmenn, og det er både norsk lege og tannlege her.

Fra Marbella Beach Resort tar det cirka femten minutter å kjøre til Marbella. Alternativt kan du ta lokalbussen som bruker rundt 45 minutter. Bussholdeplassen er bare ti minutters gange fra hotellet. Like utenfor sentrum av Marbella ligger La Cañada, et gigantiske innendørs shoppingsenter med over 150 butikker og mange spisesteder. Lokalbussen stopper også ved La Cañada.

Leilighetene
Alle leilighetene har to bad, kombinert stue med spisestue og velutstyrt kjøkken. Det største badet er i direkte tilknytning til hovedsoverommet og har både badekar og dusjhjørne Det andre badet har kombinert badekar og dusj. Stuen har sofagruppe, bord, TV og spisestuebord med plass til seks personer. På kjøkkenet er det kjøleskap med liten fryser, stekeovn, kokeplater, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, kaffetrakter og vannkoker. Leilighetene har også vaskemaskin, tørkestativ og strykebrett. På terrassen/balkongen er det bord og stoler. Det er to TV-er i leiligheten – én i stuen og én i hovedsoverommet. I tillegg til en rekke europeiske kanaler, vises også NRK1, 2 og 3. Det er rengjøring én gang pr. uke.

 • Leilighet med to soverom (80 m²)
  Leilighetene med to soverom ligger i første og andre etasje. Hovedsoverommet har dobbeltseng (160 cm bred), mens det andre soverommet har to enkeltsenger. Leilighetene i første etasje har liten hage foran terrassene, mens leilighetene i andre etasje har stor balkong. De fleste leilighetene har utsikt mot havet, men solforholdene vil variere noe i forhold til hvor i bygget leiligheten er plassert.
 • Leilighet med tre soverom (100 m²)
  Leilighetene med tre soverom ligger i tredje etasje og har stor balkong samt takterrasse som er tilgjengelig via en vindeltrapp. Disse leilighetene har utsikt mot havet og sol stort sett hele dagen. Hovedsoverommet har dobbeltseng (160 cm bred), mens de to andre soverommene har to enkeltsenger.

Klima
Costa del Sol er et av de mest solrike områdene i Europa. Det milde og behagelig klimaet i vintermånedene bidrar til at området er en populær helårsdestinasjon.

Reise alene
Marbella Beach Resort passer også fint for de som reiser alene. Leilighetene er store, men mange setter pris på god plass når man skal være på langtidsferie. Reiselederen arrangerer felles aktiviteter og sosiale sammenkomster.

Reiseleder
Under oppholdet vil vår dyktige reiseleder ta initiativ til ulike utflukter og aktiviteter. Bli-kjent-utflukten til Marbella og Puerto Banus er veldig populær, men det vil også være mulighet for lengre utflukter til blant annet Ronda, Malaga og Mijas. Elite Travel har et eget rom i tilknytning til resepsjonsområdet på Club Playa Real, hvor reiselederen har faste trefftider. Her er det også informasjonstavle for våre gjester, samt noen bøker, spill og kortstokk man kan låne.

Heritage Resorts
Marbella Beach Resort tilhører hotellkjeden Heritage Resorts, som også eier nabohotellet Club Playa Real. Det er felles resepsjon for de to hotellene på Club Playa Real. De som bor på Marbella Beach Resort har tilgang til alle fasilitetene på Club Playa Real. Disse omfatter innendørs svømmebasseng, treningsrom og sauna

Bil og parkering
Dersom du planlegger å leie bil i løpet av oppholdet, er det felles garasje under leilighetene. Heisen i bygget går også ned til garasjen. Parkering i garasjen koster ekstra. Alternativt kan man parkere gratis langs veien utenfor leilighetene. Med leiebil kommer du deg enkelt til de mange golfbanene i området eller inn til Marbella.

VIDEO FRA MARBELLA BEACH RESORT:

Fritekstsøk

Bilder av leilighetene

Aktiviteter og utflukter

I løpet av oppholdet er det mulig å delta på flere ulike utflukter. Et besøk i Ronda, Granada eller Mijas gir opplevelser av det ekte Spania, mens du får en kontrast til det spanske i den britiske kronkolonien Gibraltar på sørspissen av Spania. Det er reiselederen som organiserer utfluktene, og du får mer informasjon på fellesmøtet etter ankomst. Eksempler på utflukter som tilbys:

 • Mijas ligger oppe i fjellsiden overfor Fuengirola. De hvitkalkede husene, brosteinsbelagte gatene og blomstene som slynger seg oppover husveggene bidrar til Mijas rykte som en av de mest pittoreske og typiske hvite landsbyene Andalucía er kjent for.
 • Malaga er største by på Costa del Sol og Picassos fødeby. Sentrum består av mange pittoreske torg og parker. Vi besøker Pompidou-sentret, Picasso-museet og den travle mathallen.
 • Ronda er en liten, sjarmerende andalusisk landsby, best kjent for den 120 meter dype El Tajo-kløften som deler byen i to. Den «nye» broen (Puente Nuevo) forbinder gamlebyen med den nyere bydelen og er en attraksjon i seg selv. Ronda regnes som tyrefektingens vugge, og byen har en flott, gammel tyrefektingsarena.
 • Granada ligger vakkert til med snødekte Sierra Nevada som bakteppe. Byen er først og fremst kjent for det befestede Alhambra-palasset, bygget på 1300-tallet da maurerne hadde herredømme over denne delen av Spania. Alhambra står på UNESCOs verdensarvliste og er en av Spanias største turistattraksjoner.
 • Gibraltar har vært britisk kronkoloni siden 1713 og ligger nær sørspissen av Spania. Kolonien ligger på en odd som i hovedsak består av et opptil 426 meter høyt kalksteinsfjell, kalt The Rock. Gibraltar er det eneste stedet i Europa hvor det finnes ville aper og alle butikkene er momsfrie slik at en shoppingrunde kan være ekstra fristende. Utflukten inkluderer en tur opp til toppen av The Rock, enten med taubane eller bussen. Utsikten herfra er formidabel, og på klarværsdager kan man kan skimte Afrika på andre siden av Gibraltarstredet.
 • Sevilla er hovedstaden i Andalucía og Spanias fjerde største by. Kjente severdigheter inkluderer Alcazar-palasset og den gotiske katedralen med klokketårnet Giralda. Sevilla er fødestedet til flamenco, den typiske spanske dansen og musikken.

En av de første dagene inviteres alle til å bli med på en bli-kjent-utflukt. Det blir besøk i den kjente lystbåthavnen Puerto Banus, og gamlebyen i Marbella, hvor det blir tid til å spise lunsj (for egen regning). Bli-kjent-turen er en populær utflukt hvor vi blir litt bedre kjent med både nærområdet og hverandre.

Reiselederen vil også arrangere ulike aktiviteter, og er behjelpelig med tips om hva man kan gjøre. Eksempler på aktiviteter er:

 • Gåturer i nærområdet. Det er fine turområder langs kysten og reiselederen vil foreslå flere felles spaserturer i løpet av oppholdet. Fra hotellet kan man enten gå østover mot Calahonda, eller vestover mot Marbella. Noen steder er det fin promenade langs stranden, andre steder går vi på småveier gjennom boligområder nær kysten. En kort spasertur fra hotellet ligger naturreservatet Dunas de Artola, hvor det er anlagt brede gangveier av tre. Her er det et rikt fugle- og planteliv.
 • Besøk på de lokale markedene, hvor det selges både mat og klær. Reiselederen har oversikt over hvilke dager markedene er på de ulike stedene.
 • Tur til Den norske sjømannskirken i Calahonda. På søndager serveres det en buffet i hagen, som er populær blant nordmenn på Costa del Sol. Kirken har et hyggelig uteområde med basseng og vi koser oss her utover søndagsettermiddagen.
 • På plenen utenfor hotellet kan vi spille boccia, og noen kvelder samles vi hyggelig samvær, kanskje med quiz eller kortspill.

Priser

Hage eller sideutsikt 2023 2024 2024 2024
Leilighet 2 soverom 03.11–01.12 13.01–03.02 03.02–02.03 02.03–23.03
1 person 26 490 21 290 27 290 23 990
2 personer 17 690 13 990 16 990 15 790
4 personer  På førespørsel På forespørsel På forespørsel På forespørsel

Pris pr. person i en leilighet basert på det antall personer som er nevnt. Disse leilighetene har hageutsikt eller sideutsikt.

HAVUTSIKT 2023 2024 2024 2024
Leilighet 2 soverom 1. etasje 03.11–01.12 13.01–03.02 03.02–02.03 02.03–23.03
1 person På forespørsel På forespørsel På forespørsel På forespørsel
2 personer  18 990 14 890 18 190 16 990
4 personer  På forespørsel På forespørsel På forespørsel På forespørsel

Pris pr. person i en leilighet basert på det antall personer som er nevnt. 

HAVUTSIKT 2023 2024 2024 2024
Leilighet 2 soverom 2. etasje 03.11–01.12 13.01–03.02 03.02–02.03 02.03–23.03
1 person På forespørsel På forespørsel På forespøsel På forespørsel
2 personer  19 990 15 790 19 390 17 990
4 personer  På forespørsel På forespørsel På forespørsel På forespørsel

Pris pr. person i en leilighet basert på det antall personer som er nevnt. Tillegg tilslutning Bergen t/r 1 500kr pr. person. 

HAVUTSIKT 2023 2024 2024 2024
Leilighet 3 soverom 03.11–01.12 13.01–03.02 03.02–02.03 02.03–23.03
2 personer 21 490 16 990 20 990 18 990
4 personer 14 590 12 290 14 690 13 990

Pris pr. person i en leilighet basert på det antall personer som er nevnt. 

Hvis en eller tre personer ønsker å dele en leilighet med to soverom, eller fem til seks personer vil del en leilighet med tre soverom, send forespørsel her

Besøk i leilighet under oppholdet: 200kr pr. person pr. natt.

Alt dette er inkludert

 • Direktefly Oslo–Malaga t/r (tilslutning Bergen t/r mulig)
 • Flyskatter
 • Innsjekket bagasje på flyet
 • Transport flyplass–Marbella Beach Resort t/r   
 • 19-28 netter i valgt romkategori
 • Rengjøring én gang pr uke, inkludert skift av sengetøy og håndklær
 • Velkomstmiddag
 • Bli-kjent-utflukt
 • Norsk reiseleder fra Elite Travel

 

Prisen inkluderer ikke

 • Måltider
 • Valgfrie utflukter (kan bestilles)
 • Reise- og avbestillingsforsikring

 

VIKTIG INFORMASJON:

Våre langtidsferier er ikke tilrettelagt for bevegelseshemmede. Våre resorter har trapper og på utfluktene er en del av opplegget at man går til fots i vanlig tempo. Videre må alle deltakere kunne håndtere sin egen bagasje da det ikke kan forventes at reiseleder skal bistå med dette.

Kart

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålAntall netterLedige plasserFra-pris

Mars 2024

02.03OsloLangtidsferie på Marbella Beach Resort
Reiseledere: Per A. Søreng
21Fullt12 790,-Fullt
Hvorfor velge Elite Travel?
✓ Kunnskapsrik turoperatør med solide eiere
✓ Ansatte med lang fartstid fra bransjen
✓ Gruppeturer med sosialt fellesskap
✓ Reiser for engasjerte voksne
✓ Dyktige norske reiseledere
Kontakt oss
Adresse:
Elite Travel AS
Henrik Ibsens Gate 90
0255 Oslo