Skip to main content

Langtidsferie på Club Playa Real

Svømmebasseng foran leilighetene. Bro over bassenget og solsenger.Svømmebasseng
Hotell Club Playa Real me strand og hav i forkant. Fjell i bakgrunnen.Club Playa Real
Resepsjon på Club Playa Real. En person jobber bak skranken.Resepsjon, Club Playa Real
Inngang til Club Playa Real. Stor hvitt hotell. Club Playa Real
Utendørs svømmebasseng i forkant av leiligheter. Bro over bassenget.Utendørs svømmebasseng
Flere bord med stoler på utendørs terrasse. Skygger godt for solen. Utendørs seating
Flere bord og stoler på en flislagt terrasse.Utendørs sittegruppe
Svømmebasseng innendørs på hotellet. Et boblebad bassenget.Innendørs svømmebasseng
Ett biljardbord og en TV med sport. Avslappende atmosfære.Biljardrom

Club Playa Real har en utmerket beliggenhet nede ved den vakre stranden i Marbesa. Hotellets uteområde består av velstelte hager og et stort utendørsbasseng med tilhørende bar. Det er også en utendørs terrasse med bord og stoler hvor man kan slappe av på varme dager. 

I underetasjen på hotellet finnes Robertos Pizzeria som er åpen hele året, her serveres også frokost, lunsj og middag. Det arrangeres ukentlig kveldsunderholdning her, med blant annet karaoke, grillaften, flamenco og pizzakveld. Et populært sted å samle en større gruppe rundt et langbord for et hyggelig sosial lag.

Utendørs, rett ved hotellet, finnes populære Le Papillon Beach Restaurant med sitt internasjonale kjøkken. Hver fredag har de underholdning med blant annet spanske musikere. Det finnes et utvalg av strandbarer og restauranter i nærområdet og Elviria er kun 30 minutter unna i gåavstand. Innendørs på hotellet finnes oppvarmet basseng, boblebad, sauna og biljard. Bemerk at bassenget utendørs ikke er oppvarmet i vinterperioden

I underetasjen på Club Playa Real har Elite Travel et dedikert område der vi gjennomfører felles informasjonsmøter med mer. Vi har også et eget servicekontor ved resepsjonen der reiseleder er tilgjengelig på bestemte tidspunkt.

Club Playa Real er en av våre tre langtidshoteller i hotellkjeden Heritage Resorts i Marbesa. De to andre er Marbella Beach Resort og Atalaya. Alle tre deler den samme respesjonen som ligger på Club Playa Real (åpen fra kl 09.00). 

Viktig informasjon om flytider

Flyselskapene har ennå ikke lagt ut alle sine flyvninger for vintersesongen (november 2021 - april 2022). Endelige flytider vil bli bekreftet så raskt det er mulig.

Fritekstsøk

Leilighet 1 soverom

Stue i leilighet med bord, tv og spisebord. Utgang til terrasse. Stue med spisebord

Leilighetene med 1 soverom (cirka 50 m²)  ligger i samme bygg som resepsjonen. Det gjør at de fleste fasiliteter er i nærheten enten man vil spise middag på restauranten i underetasjen eller ta en svømmetur i svømmebassengene utendørs eller innendørs. Leilighetene i dette bygget vender mot fjellene og skyggesiden. Imidlertid er hage/bassengområdet lett tilgjengelig dersom man ønsker å slappe av i solen.

Soverommet har dobbeltseng og garderobeskap. Baderommet har badekar med dusj. Fasilitetene på kjøkkenet er kjøleskap med fryser, kokeplater, kaffetrakter/vannkoker, stekeovn, mikrobølgeovn og vaskemaskin. I stuen er det sofagruppe, TV og spisebord med stoler. Det er rikelig med skapplass. Leilighetene er utstyrt med aircondition som også har varmefunksjon. Terrassen har stoler og bord. Safe og vifte i alle leiligheter. 

Disse leilighetene passer veldig godt for de som reiser på egen hånd da de er litt mindre i størrelse og prisgunstige. 

 • EN dobbeltseng med kommoder på hver side. Lamper på bordene.Soverom i leiligheten
 • Et kjøkken med kjøleskap, mikrobølgeovn, spisebord og stekeovn. Bra med skapplass.kjøkken
 • Et badekart med kombinert badekar og dusj. En vask. Baderom

Priser

  2021 2022 2022 2022
  01.11–29.11 03.01–31.01 31.01–28.02 01.03–30.03
Leilighet 1 soverom 14 390 14 390 14 790 14 390

Pris pr. person basert på to personer i en leilighet

Tillegg hvis en person ønsker leilighet alene: kr 5600
 

Alt dette er inkludert

 • Direktefly Oslo–Malaga–Oslo
 • Flyskatter
 • Innsjekket bagasje på flyet
 • Transport flyplass–Club Playa Real t/r   
 • 28-29 netter i leilighet med ett soverom
 • Rengjøring én gang pr uke, inkludert skift av sengetøy og håndklær
 • Velkomstmiddag
 • Bli-kjent-utflukt
 • Norsk reiseleder fra Elite Travel

 

Prisen inkluderer ikke

 • Måltider
 • Valgfrie utflukter (kan forhåndsbestilles)
 • Reise- og avbestillingsforsikring

 

VIKTIG INFORMASJON:

Våre langtidsferier er ikke tilrettelagt for bevegelseshemmede. Våre resorter har trapper og på utfluktene er en del av opplegget at man går til fots i vanlig tempo. Videre må alle deltakere kunne håndtere sin egen bagasje da det ikke kan forventes at reiseleder skal bistå med dette.

Reiseleder

Rose Zavodny
Rose er både en eventyrer og dyrevenn. Allerede som ung begynte hun sine oppdagelsesreiser over hele verden. Siden den gang har hun besøkt utallige land, enten som reiseleder, i cruisefart, eller på egen hånd. Et favorittreisemål er pilegrimsveien til Santiago de Compostela i Nord-Spania, som hun har vandret flere ganger. Det har resultert i en bok og en rekke artikler om pilgrimsvandring i Spania. De siste årene har Rose vært reiseleder på ulike gruppeturer, blant annet til Balkan og langtidsferie på Costa del Sol. Hun har også vært reiseleder på flere elvecruise, først og fremst på Donau og Douro. Rose er en erfaren og serviceinnstilt reiseleder, med gode kunnskaper om de landene hun tar med grupper til. 

Per Søreng
Reiselysten har preget Per Sørengs liv og flere av hans reiser har blitt vist på lokal-tv i Haugesund. Han har vært reiseleder på en rekke turer, blant annet i Europa og Asia. Tyrkia og Spania troner på toppen av listen over hans favorittland. Pers erfaring som tilrettelegger av et stort antall reiser, kommer godt med når han er reiseleder på langtidsferie i Spania. Han har vært reiseleder i Marbella i flere perioder og er godt kjent i området. Per er nyfiken og god til å finne frem til de spesielle plassene og restaurantene som ikke nødvendigvis er typiske turiststeder.

Kart

Hvorfor velge Elite Travel?
✓ Kunnskapsrik turoperatør med solide eiere
✓ Ansatte med lang fartstid fra bransjen
✓ Gruppeturer med sosialt fellesskap
✓ Reiser for engasjerte voksne
✓ Dyktige norske reiseledere
Kontakt oss
Adresse:
Elite Travel AS
Henrik Ibsens Gate 90
0255 Oslo