Skip to main content

Aktiviteter med reiseleder i Cascais

Vår reiseleder Tone er meget godt kjent i området rundt Cascais og har flere aktiviteter og utflukter som hun vil gjennomføre for våre langtidsgjester. 

  • Lokalbussen til Sintra (Unesco’s verdensarvliste), eventyr-stedet med sine mange slott og sitt eget mikroklima, går rett bak hotellet. Reiseleder tar dere gjerne med på en tur til Sintra som er blant hennes favorittsteder i nærområdet. For de spreke er det mulig å gå på sti fra Sintra sentrum og opp til toppen hvor Pena-palasset ligger. Dit opp kan man også komme med tuktuk, lokalbuss eller taxi
  • Reiseleder forteller gjerne mer om Sintra en kveld i løpet av oppholdet på hotell Londres.
  • Lokaltog til Lisboa går hyppig og stopper bare noen minutters gange fra hotellet. Reiseleder vil informere mer om dette ved ankomst og tar dere også gjerne med på en tur inn til byen – enten inn til sentrum eller inn til bydelen Belém hvor vi kan se både presidentpalasset, Hieronymusklosteret eller gå på det moderne kunstmuseet (Museu Coleção Berardo).
  • Andre interessante steder å besøke i Lisboa er Gulbenkians samlinger og det flotte saltvannsakvariet.
  • Utflukter til andre interessante steder kan arrangeres om mange nok er interesserte. Eksempler på steder som kan besøkes er: Mafra med sitt enorme palass og Evora med sitt romerske ruin-tempel (begge på Unescos verdensarvliste) eller den lille, veldig sjarmerende festningsbyen Obidos som portugiserne selv elsker å ta en tur til.
  • To morgener i uken før frokost kan dere bli med reiseleder på rask gange på den flotte strandpromenaden rett ved hotellet. På strandpromenaden er det mye flott å se på, mange hyggelige stoppesteder for noe å drikke og eventuelt lunsj. Ønsker man å bevege seg på en litt lengre tur, kan man rusle forbi den lille nabobyen Estoril.
  • Reiseleder tar gjerne med gjester på tur til Estoril golfklubb. Her er det en stille rolig uterestaurant hvor man kan ta seg litt mat til lunsj, eller man kan prøve å slå noen golfballer.
  • I løpet av oppholdet arrangerer reiseleder 1 – 2 kvelder med quiz.
  • Er det mange nok interesserte gjester vil reiseleder undersøke muligheten for en Fadoaften enten i nærområdet eller i Lisboa

Til slutt noen velvalgte ord fra Tone:

Det blir aldri kjedelig å være her. Det er så mye å se og å foreta seg i korte avstander fra der vi bor. Portugiserne er også et smilende og vennlig folkeslag.

Man trenger ikke være engstelige for å føle seg alene på et opphold her nede. Vi spiser middag sammen annenhver dag og frokost hver dag, så man har gode muligheter til å bli kjent med andre mennesker under oppholdet. 

 

Fritekstsøk
Hvorfor velge Elite Travel?
✓ Kunnskapsrik turoperatør med solide eiere
✓ Ansatte med lang fartstid fra bransjen
✓ Gruppeturer med sosialt fellesskap
✓ Reiser for engasjerte voksne
✓ Dyktige norske reiseledere
Kontakt oss
Adresse:
Elite Travel AS
Henrik Ibsens Gate 90
0255 Oslo