Skip to main content

Langtidsferie på Sisan Resort ved Gardasjøen

Sisan Resort med Gardasjøen i bakgrunnen

I samarbeid med A-fordel hos Stavanger Aftenblad

05. - 26. oktober

Sisan Resort er et førsteklasses leilighetshotell med full hotellservice. Hotellet ligger i den lille landsbyen Cisano di Bardolino, på den østlige siden av den vakre Gardasjøen. I Cisano finnes det noen hyggelige restauranter med utsikt over sjøen samt et spennende olivenolje museum. Fra hotellet kan du vandre langs bredden av innsjøen på en flott promenade, enten nordover mot Bardolino eller sørover mot Lazise. 

Les mer om Bardolino og Lazise

Sisan Resort har 80 leiligheter med to soverom. Hotellet er omringet av frodige områder og ligger drøye 100 meter fra Gardasjøen, hvor hotellet har tilgang til en privat strand. Leilighetene er spredd rundt på et stort fellesområde. De fleste leiligheter ligger på bakkenivå i en-etasjers rekkehus, men det finnes også et lite antall leiligheter i andre etasje med egen terasse og utsikt over Gardasjøen (må forespørres).

Resepsjon, restaurant og bar finnes i en egen hovedbygning. På takterrassen finnes både solsenger og parasoller. Hotellet har et flott svømmebasseng med tilhørende solstoler. Det finnes også et mindre basseng i nærheten av restauranten som er kun for hotellets gjester. Gratis WIFI på hele hotellanlegget, inkludert i leilighetene. 

På Sisan Resort kan du leie sykler og utforske nærområdene til Cisano. Har du bil er det gode parkeringsmuligheter. Det er også minigolf på hotellet og utendørs gym. Ikke langt fra hotellet finnes det flere fornøyelsesparker som Movieland, Gardaland og Canevaworld. Det går busser til Verona og Riva del Garda minst hver time. 

Elite Travel har et eget område på hotellet hvor våre kunder kan møte reiseleder og få tips til både aktiviteter og utflukter. 

Fritekstsøk

Leilighet 2 soverom

LEILIGHET MED 2 SOVEROM (45m²)

De moderne leilighetene er romslige og har et stort oppholdsrom (stue) med tilhørende kjøkken. Stuen har en sofa, oppbevaringshylle og telefon. Kjøkkenet er godt utstyrt med kjøleskap med fryser, fire kokeplater, mikrobølgeovn, vannkoker og generelt kjøkkenutstyr for opp til seks personer. Det er ikke oppvaskmaskin i leilighetene. Det er en sittegruppe i det åpne kjøkkenet hvor mat kan dekkes på. 

Det er to soverom i leiligheten, et soverom med dobbeltseng (160cm), et skrivebord og stort garderobeskap. Det andre soverommet har to separate senger og stort garderobeskap med safe. Begge soverommene har store speil. Baderommet er med dusj, toalett, bidé, håndvask og hårtørker. Gratis badeprodukter er inkludert og håndklær skiftes daglig hvis det er ønskelig. 

I leiligheten finnes også klimaanlegg med gode oppvarmingsmuligheter. Utenfor leiligheten er det en terasse med stoler, bord og private solsenger. Hageområdet er åpent og oversiktlig. Leilighetene blir rengjort hver dag, bortsett fra kjøkkenet som du må ta selv. Det er er rengjøringsprodukter tilgjengelig.

Stort sett alle leiligheter ligger på bakkenivå i en-etasjers rekkehus. Et lite antall leiligheter ligger i andre etasje med egen terasse og utsikt over Gardasjøen. Disse må forespørres ved bestilling. 

Det serveres frokost hver dag i hotellets restaurant og er inkludert i prisen. 

Priser

    05.10–26.10.22
Leilighet med 2 soverom   18 990
Pris pr. person i delt dobbeltrom
Leilighet med 2 soverom   23 370
 Pris pr. person i enkeltrom    

 

Pris pr. person hvis tre deler leilighet: 18.190kr

Pris pr. person hvis fire deler leilighet: 17.790kr

Alt dette er inkludert:

 • Fly Stavanger – Milano Malpensa t/r med SAS via Oslo begge veier
 • Flyskatter og bagasje
 • Innkvartering 21 netter i førsteklasses leilighet
 • Frokost inkludert hver dag
 • Transport t/r flyplass – Sisan Resort
 • Informasjonsmøte
 • Velkomstmiddag
 • Bli-kjent tur med lokalguide
 • Vandreturer med reiseleder 
 • Norsk reiseleder fra Elite Travel

 

Ikke inkludert:

 • Lokal skatt på 1,50 EUR per dag. Betales direkte til hotellet

Reiseleder

Ellen Høyning

Ellen Høyning vokste opp i Halden. Hun har vært reiseleder i en rekke land siden 2013 hvor kunst, kultur, mat og drikke har vært hovedtema. I 2012 flyttet hun til solfylte Algarve hvor hun fortsatt er bosatt. Hun vokste opp med foreldre som begge jobbet i cruiseskip-industrien, så reisegleden kom inn med morsmelken. Hun har bodd i Barcelona, Mallorca, Bali, Sulawesi, Birmingham og København og reist til en rekke verdensdeler både som reiseleder og privat. Hun har bred kjennskap til Europeisk historie og har fortellerglede og smittende reiselyst. På fritiden jobber hun på et hundesenter i Portugal hvor hun rehabiliterer hunder med adferdsproblemer og jobber aktivt for å bedre hundehold i Portugal. 

Hvorfor velge Elite Travel?
✓ Kunnskapsrik turoperatør med solide eiere
✓ Ansatte med lang fartstid fra bransjen
✓ Gruppeturer med sosialt fellesskap
✓ Reiser for engasjerte voksne
✓ Dyktige norske reiseledere
Kontakt oss
Adresse:
Elite Travel AS
Henrik Ibsens Gate 90
0255 Oslo